gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra29.59
2Bram Kloosterman29.35
3Sjouke Hiemstra27.3
4Luca Arbouw26.57
5Kees Ozenga26.28
6Oane Kingma25.83
7Harm Wierstra25.2

Mooi weer en wind, mooi even gevaren

Mooie avondsessie, toen ik aankwam nam de wind net af toch maar de 9,4 m erop op goed geluk, en eenmaal op het water trok de wind toch weer wat aan en konden we er nog een mooie avond van maken.

Een top middag/avond was weer gezellig met een aantal bekenden. Wind was eerst matig maar gelukkig kwam er iets meer bij. Kon er helaas niet meer uit persen. Volgende keer proberen het board losser te krijgen. Toch nog een kleine 80km gevaren.

heerlijk even kunnen varen eerste half uur was wat aan uit met wind. Maar toen Pieter het water op kwam was het even toppie om te varen.. 8.6 kon mooi maar wat underpowerd. Maar kon setje overal heen sturen waar ik maar wou.. set voelde super aan met Finish

Superb after-work session in the sun! Could finally bring my big gear again and could straightaway try the 7.8 of Challenger: what a sail! Trim was close to what it should be after rigging it up for the first time and had good fun cruising around. The board was a bit sticky today, so I'll try and sort out those details next time.

All in all, a great session in the sun with just enough wind to keep going. What a way to end your day, more please!

bij aankomst de 7.7 opgetuigt. al snel terug naar wal om de 9.0 erop te zetten. dit was de eerste keer dat ik het zeil heb gevaren. heb zitten zoeken naar de juiste trim. Er zat behoorlijk veel power in het zeil. fantastisch. helaas knapte mijn outhaull touwtje, gelukkig zat hij nog vast aan de giek en heb ik die nog wat aan elkaar kunnen knopen. heb hierdoor maar 3x een beetje een run ingezet. Mijn tijd voor het surfen was helaas op. jammer want het ging achteraf best goed. Voor mijn gevoel zat er geen snelheid in. maar dit waren ongeveer de snelheden voor vandaag. eenmaal aan wal zag ik dat de latten ook nog niet op spanning zaten. heb ze meteen maar op spanning gebracht. hopen dat het de volgende keer nog meer power geeft!!

WINDSURFLAND