gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Edwin Harteveld38.66
2Reginald Gyselinck36.94
3Johan Gelauff36
4Marco Lambers35.87
5Edwin Littooij35.43
6Stijn Pontfoort34.6
7Frank Baksteen34.5
8Patrick de Jongh34.13
9Arnold Schreurs33.83
10Paul Van De Perre33.64
11Tuur Van Den Broeck33.1
12Kenneth Kolsteren30.13

Op OV werd het mij te heftig. Nog even door naar Herkingen maar druk met freestylers en af en toe slalommer die niet omkijkt. Wegwezen!

PR op mijn @ dat is het hoogte punt van de sessie op Herkingen

Heerlijk weer op het water te zijn geweest. Erg gezellig en (te) competatieve buddies mee. Ik moet weer aan de bak om weer terug te komen...

Top gedaan Marco! 

Super surfdagje, enwat een weer. Ook nog met de Manta59 88ltr geveren en een GPS6-29cm ook fijne combi met het 6,3m zeil.

 

super dagje op herkingen. had nog wel harder mogen waaien en had beter 7.0 kunnen nemen, maar super lekker!

BIG FUN!!!

Great day at Herkingen!

New sail is awesome! ;-)

What a nice day!

Really a gift from heaven after 2 months not surfing ;-)

Lekker! wat een lange tijd gewacht op zo'n dag. Eindelijk de 6.4m opgetuigd en later de 7.0m nog even getest. Combinatie met de kleine BPF S-type vin is niet briljant. Ik kon niet goed gas geven langs de dam om de run in te zetten. Later met iets minder wind en de 7.0 met 29 S-type vin loopt wel als een kogel. Snelste 2 sec daarmee. Dus nog even pielen aan de trim met 6.4... Verder heerlijke middag gehad. Beetje laat op het water en de beste vlagen gemist door wat rompslomp....

dacht even dat 6.7 te grrot zou zijn maar lukte gelukkig allemaal prima.

topdagje Herkingen - meer van dat graag ;-)

Tja... had een topdagje kunnen zijn zonder die aanvaring op het einde.

Net wat te weinig wind voor mijn 6.4.. altijd net iets te weinig aangepowerd, behalve die laatste en snelste run toen de wind terug iets aanwakkerde. De aanvaring maakte echter een snel einde aan mijn sessie..

Na de aanvaring game over, board en zeil beschadigd maar groot geluk en blij dat er voor geen van ons beide lichamelijke schade is van betekenis... had veel erger kunnen zijn.

Op naar de volgende speedsessie zonder brokken...

Wind in de verwachting en tijd.. had drukte verwacht op HK maar gelukkig viel dat enorm mee. Roestig dus rustig gevaren, niet op de gps gekeken op 1 momentje na. 1 run gedaan en vond het wel genoeg.

Heerlijk weertje zo hoor!

WINDSURFLAND