gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jacques van der Hout41.28
2Peter de Wit39.28
3Dirk Jan Knol38.71
4Erik Loots36.74
5Marcel Braas36.49
6Anne Evert van der Veen36.31
7Johnny Tuijn36.27
8Marco Bakker34.67
9Jan Wolters34.34
Ik kan gewoon geen fatsoenlijke 10 seconde runs maken zo op halve wind, ik ben te licht om voldoende snelheid op te bouwen... De rakjes ruim gaan namelijk wel erg lekker ;)

Ook nog even een nieuw alpha record gevaren. Misschien dat het beter gaat met een wat groter board. Of dood tij, want de stroming werkte aardig tegen.

De snelheden van Jacques zijn niet normaal, maar die heeft dan ook risico genomen door achter een andere bank te gaan varen.

Wel een erg lekker dagje! Morgen weer. Hopen dat de keelpijn/koorts/hoofdpijn dan weg is.

had al het idee dat mijn gps display niet helemaal klopte
snelste 2 sec. bleef staan op 71,89 en dit was op half ruime wind
en dat terwijl het bij het afschieten vol ruim veel harder leek te gaan
dit was alleen wat kort,want je ging halve wind langs de zandbank
Eric,Jaques en Peter hadden een andere baan gevonden,waar het ruime wind beter ging met minder chop en langere baan,maar onderweg erheen raakte ik al de grond,dus ben weer teruggegaan naar de oude bekende baan met de braaszandbank die je meestal kan zien

mijn display en instellingen kloppen zowiezo niet
ook bij overzicht van 5 x 10 sec (restore) staat alles op 0 in display
ook history max speed geeft 64,95 km/h aan op display
misschien kan morgen iemand me helpen met de goede instellingen

wel een PR op alpha met de falcon speed
ben met alpha te laat begonnen,toen het water al weer omhoog kwam en er meer chop en stroming tegen was,wel goed om te weten hoe ik blade 5.6 nu moet trimmen,en de falcon speed een heerlijk gijpboard is voor alpha
met missile XS viel niet te gijpen voor mij,te smal en te weinig volume
Ik voel me nu slecht, achteraf toch spijt van deze surfsessie. Eenmaal thuis heb ik het toch wel even zwaar.

Automatisch posten werkt niet, gps was gecrasht halverwege. Deze data is niet meegenomen. Nu totaal geen zin om dat uit te vogelen.

Surfen wordt morgen 99.9% zeker niks, vandaag zat ik voor 80% van de tijd al op de zandbank...

gevaren met een RSR E2 5.5
je kan heel goed het verschil zien tussen de mensen die zich maar kort ruim konden laten afschieten en de gene (Jacques,Eric en Peter) die een andere baan pakte waar je je langer ruim kon laten afschieten,hier ligt het verschil tussen snelste 10 sec en 2 sec veel dichter bij elkaar
Moet ook zeggen dat ik zelfs op de korte baan niet zo lang ruim durfde te gaan als Jaques en Peter.niet normaal die gasten vol ruim door de chop,respect
Lekker weer en dikke wind, wat wil je nog meer, ik dacht dat mijn alpha pogingen voor niets waren (had het gevoel dat ze niet echt snel waren) maar het blijkt mee te vallen.

 
when rigging pdw was having trouble with his 6.2, so i decided to go with the 5.5, never sailed it before. On the water I was missing some juice downwind, but the sail is really nice !! second time in a week now with the AB+ 46 ! nice !
Heerlijk middagje op het kuitje, heb lekker gevaren. al was het wel moeilijk om 10 sec. voluit te gaan de baan was veel te haaks,hierdoor moest je je kompleet laten afschieten waardoor je midden in de chop terecht kwam.. niet ontevreden met de tijden.
TRIBAL