gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Daan Cools29.13
2Joris Buijs27.16
3Willem van Klink26.31
4Rich Hellenbrand25.6
5Simon Dijkstra24.93
6Har Vermeulen23.15
7Luc Schoutteten22.42

...'s middags ook met 8,6m2 gesurft...verkeerde inschatting...bleef vlagerig....

Veel te druk  !!!!

Effe dagje op en neer naar de Kabbelaar , wind niet als voorspeld , echter lekker gevaren , gezellig op oever ,

greetz Har

Eerst nog even een 520 mast ophalen bij Johan en toen door naar de Kabbelaarsbank, was toen toch al bijna daar. Dolf, Charlotte en Robert waren al aan het varen en het was vlagerig en lichtweer dus was blij de 9.3 weer te kunnen gebruiken met de "nieuwe" mast.

2015 mast lijkt iets slapper dan de 2017 want ik had met 14cm verlenging al een behoorlijke leech in het zeil te pakken, waarbij ik met de originele mast deze 16cm moest verlengen. Masten zelf zijn even lang (nog even gechecked bij thuiskomst). Rotatie nog steeds niet super, maar ik kan nog wat spelen met 0.5-1cm meer onderlijk.

Sessie zelf was OK, maar had meer wind verwacht. Zeker in het begin ook gewoon dobberen zonder wind, om vervolgens in een vlaag zonder pompen in planee te komen. De vlagen waren dus goed maar kort. Later werden de vlagen langer. Ik had niet direct het idee dat ik genoeg training had gehad op vakantie, maar goed de lichtweer sessies vind ik dan ook wat minder.

Wel lekker kunnen varen met Dolf en Charlotte. Robert was aan het foilen. Mooi rakje terug gedaan met Dolf, dicht bij elkaar. Was ook de snelste van de dag met halve wind. Lekker om weer te kunnen varen in NL. Water zeker niet koud.

P7