gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dirk Hacha35.71
2Dennis De Pauw35.47
3Patrick de schutter33.85
4Marco Smeele33.31
5Roland Fourny31.28
6JeanPierre de Waard30.95
7Ferry Saber30.1

Last year I promised myself to never sail the JP60 on flat water again, today I remembered why I said that haha :p

Still nice to sail on a smaller kit again.

Happy with the mile (spotrecord for me).

 

Congrats Dirk with your gust and victory of the day!!

Lekker gevaren met Dennis en Dirk aan de buitenmuurtjes . Kwam er op aan die ene harde vlaag te pakken . Den Dirk, en den Dennis kunnen datt als geen ander . ......

lekkere avondsessie met een kleine Alpha pr verbetering.

Dat we dit nog mogen meemaken ;-)

De sessie leek nochtans met wat hindernissen te beginnen. Met de aantrekkende wind in het achterhoofd gekozen voor een vrij klein board en dat de hele (dikwijls dobberende) heenweg naar de buitendammetjes dik beklaagd. Halverwege viel mijn frank dat ik mijn helm vergeten was (dient naast de veiligheid ook om mijn bril niet kwijt te spelen). En tijdens mijn 2de rakje brak mijn trapezekoordje, gelukkig had ik een reserve traveller koordje bij.

En dan was het zoals steeds weer genieten met een handvol speedies. Lekker cruisen want te weinig wind voor echt snelle runs. 2 toffe sessies op 2 dagen, de armpjes begonnen al tegen te stribbelen, dus had al besloten: nog 1 run en dan terug naar de parking.

Kreeg ik daar wel de vlaag van de dag :-). Setje voelde geweldig, en net snel genoeg om de dagzege te pakken (denk ik toch?). Dus werd ik toch de gelukzak van de dag, want zonder die mazzel had ik Dennis nooooit geklopt (de laatste keer dat ik hem geklopt heb, zat hij nog op de middelbare school denk ik, dus echt wel lang geleden :-)

Wisselende omstandigheden maar leuke dag

Test de la Gun 150 dans sa plage haute... Et bien ça passe très bien !

En fait, le "maillon faible" de l'ensemble, c'est moi ! :)

WINDSURFLAND