gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma40.11
2Dylan de Jong38.98
3Marco Bos38.32
4Hendrik de Jong37.62
5Pieter Hamstra35.86
6Marco Vegelien34.93
7Rolf Smook33.2
8Tom Venema32

Morning session, the wind was not strong enough for 5.6. The course was flat so enough potential ..... After 3 run's my batten was broken due to a crash, this caused some unstability in the sail. After all it was ok but we all expected moer.

Sinds tijden weer eens met het kleine spul. Moest er wel aan wennen en de wind was ook nog behoorlijk vlagerig.

Wat een teleurstellende dag. Bij lange na niet de wind gehad die voorspeld was, het was erg vlagerig en de vlagen waren te kort om er wat mee te doen. Windrichting was af en toe ook te haaks. Mijn pr-vin kapot gevaren op een steen al in de 1e run, kortom waardeloos.

Wel blij met de 5,6,  vandaag het zeil op de wijdere giek gevaren waardoor ik meer bolling in het zeil kan doen dan op het smalle np-giekje, en dat zorgt voor meer stabiliteit en meer power. Ik hing nu lekker in mijn zeil. Of ik zo ook kan varen met dik 40 knopen, moeten we afwachten :-)

Niet mijn omstandigheden

vreselijk laf piswindje. stond te klein met 5.4 , later met de 6.1 wat meer druk, maar zo vlagerig

Ik had gehoopt op betere omstandigheden

toch nog wel lekker gevaren

wel 6x gewisselt (missile xs missile S)

maar snelste met de S volgens mij ook de beste wind elke keer met de S

Het was wel werken vandaag. Harde vlagen en erg wisselend wat sterkte betrof. Nog enkele rakken op mijn speedboard gemaakt, ging wel makkelijker over de chop maar niet sneller. Upwind voelt het board prima aan maar downwind heb ik nog te weinig controle.

AVANTI