gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dirk Hacha31.59
2Geert van Beek31.3
3Peter Goossen30.46
4Tuur Van Den Broeck30.14
5Frank Snepvangers28.71
6Pat Erauw28.21
7Marc van Gool28.16
8Yves Wynen26.73
9Koen Cooman25.59
10Raf Alexander23.75
11Joep Goossen18.87

oesterdam ZZO 18-23 kn

Topsessie met leuke temperaturen en veel volk achter de zandplaat.

 

Gestart met deze set. Toen de wind verder toenam gewisseld  naar de Warp 7,7 en FF99. Dat voelde erg lekker, maar de snelheden bleven wat uit. Ook omdat de wind weer wat afnam. Vandaar alleen gepost met de FF132 en 8,4. Daar zijn de snelste tijden mee gevaren.

23°C Hopelijk de laatste zomerdag van dit jaar, zodat het weer wat normaler gaat aanvoelen.

Prachtsessie alweer, identieke omstandigheden als eergisteren, misschien een tikje meer wind, met ander zeil deze keer, de low end performance van de GPS Hotsails is fenomenaal, vooral bij het weer aanplaneren na de gijp in minder krachtige wind, en de handelbaarheid bij iets te krachtige wind ook fantastisch.

Topsessie, met strava gepost want gps vergeten, lijkt ok

zonnige dag surfen met de familie( 4 op de plank). Bij het optuigen weinig wind, eenmaal op het water meer dan genoeg wind, Iets te groot zeil en vooral een te grote vin voor (top)snelheden. Maar dat mag de pret niet drukken, had zelfs support van een trouwe zeehond. Gewoon en hele mooie dag. 

zalig, zo tot nieuwjaar en dan wat warmer.

Net voor laag tij het water op en nog 2 goede vlagen kunnen pakken voor de wind al wat minder werd. Heerlijk dagje met zomerse temperaturen en veel bekend volk bij de Hoge Kraaier.

Even staan twijfelen, 7.8/115 opgetuigd maar toen viel de wind wat weg. Bijna gtewisseld voor de 8.4 met 128l maar toen trok het windje weer wat aan en dus het water op. Lekker kunnen cruisen met vele locals op de spot. 

De planeten stonden goed voor mij vandaag.

Bij aankomst niemand aan het planeren, en dan heb je 1 voordeel dat je geen "groot" materiaal hebt. Je tuigt je grootste set op in de hoop dat de wind toeneemt...en hopla....tegen dat ik opgetuigd was.... :-)

Het was zelfs nog een betere sessie dan eergisteren, wel meer speedies aan de zandplaat, maar dat maakte het alleen nog gezelliger.

En omdat ik vroeg weg moest (nog wat cultuur & gastronomie gaan opsnuiven in Antwerpen), was ik nog voor de winddip terug aan de kant. Perfecte timing van de windgoden :-)

Enig dommigheidje: omdat ik dacht m niet nodig te hebben, had ik mijn Hurry in de auto laten liggen. Dom want scheelt in de runs tov de C3 Sting toch duidelijk een hoop in controle en gemoedsrust en waarschijnlijk ook wel wat in snelheid.

Wederom een topdag op alle gebied!

KATER