Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma33.61
2Sander Knol32.07
3Arjan Bolhuis30.96
4Tom Venema29.35
5Siemen Leffers29.07
6Rolf Smook28.94
7Theo Haarsma27.77
8Janny Huitema23.15


bij aankomst leek de wind maar zozo, dus voor de zoveelste keer dit jaar de 8.6 erop. Dat was uiteindelijk in de vlagen een beetje groot, maar al met al lekker gevaren met het grote spul. 

Jammer dat ik de 2 57-er runs niet meer weg kon krijgen. Net twee vlagen te weinig :-)

Toch wel weer een leuke middag. In het begin leek het niet hard te waaien toen ik aankwam, maar het viel reuze mee. Lekker kunnen varen. Was de 1e keer op de 114, board vaart wat minder los als de 110, controle in de chop was prima. Qua aan en doorplaneren heb ik denk wat gewonnen met de 114 tov de 110.

Dit keer geen caddy maar zelf gesurfd;) Lekkkaahhhh...

Toen ik begon stond er een pittig windje. Armen begonnen te verzuren en ik wilde omtuigen naar een 7. Toch nog maar even gewacht en doorgezet met de 7.7. Dat ging later prima en nog heerlijk wat rakjes kunnen maken.

De voorspelling stelde aanvankelijk niet al te veel voor maar het pakte gelukkig een stuk beter uit. De 7.7 was direct na de middag nog wat krapjes maar gaande weg ging het steeds lekkerder. Vanmiddag weer eens lekker wat kilometers kunnen maken.

Sessie #200 op GPS Speedsurfing.

Bijna net zo snel gevaren als gisteren terwijl er veel minder wind stond, het ging dus een stuk beter. Alleen krijg ik de 7.8 nog niet goed aan de praat. Die blijft zwaar aanvoelen, maar misschien was die een maatje te groot. Met de 7.1 voer het heerlijk, daarmee vloog het board mooi over het water en kon ik goed op de trapeze varen. Topmiddag. Morgen misschien weer even.

lekker gevaren, in het begin wat vlagerig met de buien, later wat hardere wind gehad, helaas ging mijn gps op, maar blij om weer op het water te hebben gestaan

AVANTI