Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Sander van Huizen65,66
2Barry van Lingen62,9
3Rob Vendrig60,24
4Danny Gevers59,39
5Kees Heuvelman59,2
6Jos Bruns58,68
7Jan Hattuma58,34
8Jan de Jonge58,26
9Menno Barkmeijer57,44
10Pieter Rietveld56,61
11Marco Swinkels56,58
12Miguel Agerkop55,69
13Ton Nipshagen55,49
14Richard Lutter54,63
15Hans Kleingeld54,06
16Frank Langhorst53,77
17Tom Wohlrath53,2
18Peter Vernet52,66
19Johannes Boersma52,34
20Frank Heinen52,26
21Jose Stok52,09
22Eric Wind51,23
23Adam Bakker49,76
24Juliska van der Plas49,59
25Eric Baardman48,96
26Jan Jaap Smit47,7
27Rudi Hekman47,51
28Raymond Ijsselstein45,85
29Henk Smit45,62
30Karel Vellheuer38,13
31Marc Rutgers34,14
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member
Mijn trim weer gevonden gelukkig maar de wet van murphy sloeg vroegtijdig toe. Onderste zeillat wederom gebroken. Nog wel tijdje doorgevaren, maar om 3 uur toch maar gestopt! Lekker weer met een heerlijk windje en gezellig op het water, had er graag meer van willen profiteren. Al met al kort maar lekker gevaren!
Alweer zo'n prachtige surfmiddag. Wat een topseizoen is dit nu al!
Lekker uurtje aan het eind van de middag. Wel wat choppy.
Het wier begint weer een beetje te komen, daardoor een paar flinke spinouts gehad na starten aan de kant.
snelste runs naar Harderwijk toe gemaakt terwijl ik dacht dat de andere kant op sneller was. Trim zit nog niet helemaal lekker.
Ontwaakt (inderdaad laat) uit mijn winterslaap.
Voor speed had een maatje kleiner board beter geweest, maar wel lekker gevaren...
Eerst keer op een Fanatic Falcon 104 geen top trim maar wel lekker zit te varen. Paar keer een down maar meer half wind varen.
Helaas pas bij afnemende wind het water op gegaan. Een paar lekkere rakjes en daarna stuk minder gevaren, hoort er ook bij.
Listig windje vandaag, maar met wat trimmen toch lekker gevaren vanaf zo'n half drie.  Daarnaast wat modern spul "gevoeld" en ik begrijp wel dat je er gewoon harder mee gaat, het vaargevoel is meer "locked in". Met de Falcon van Sander zou ik ook wel vriendjes mee kunnen worden, qua zeilen vond ik de verschillen onderling niet zo groot. Toch zeker niet ontevreden over de cijfertjes en het was zeker een mooie middag.
Zo dat was een heerlijk dagje, meer wind als was voorspeld.
Heerlijk met de 6,2 en de Lorch Glider 105 gevaren.
Was lekker druk op het water maar wat meer naar buiten nergens
last van.
Ik zou de buurman een uurtje in de namiddag les gaan geven, maar het beginnersmateriaal was allemaal op het water. Gelukkig had ik mijn lichtweerset mee en kon de buurman toen op de kinderen passen;-). Zodoende nog een uurtje het water op geweest!
wat een top daggie na de onweersbui klaarde het helemaal op, en kwam er een lekker windje te staan.
snel de vapor 7.0 en de manta 67 gepakt en snel het water op.
na 63 km vond ik het wel genoeg wat een dag heerlijk.
Erg fijne middag op Horst. Was rond 14.00 uur op het water en het waaide meteen lekker voor de 7.0 en de Falcon 110. Eerst rakje naar buiten was meteen een hoge 64-er maar het board plakte toch nog wat. Na wat kleine aanpassingen aan de trim liep het super. Later de Falcon 95 gepakt aangezien het lekker door bleef waaien. Hiermee de hardste vlagen van de dag kunnen pakken. Erg tevreden met de tijden. Al emt al dus een super dag. Gezellig druk, mooi weer, en een lekker windje... wat wil je nog meer.. 
Heerlijk dagje. Lekker lange rakken richting Harderwijk kunnen varen. In het begin met 33 cm vin gevaren en later op de dag met 31 en wat meer op de downwind runs geconcentreerd.
Materiaal is helemaal top! Alleen begin ik nu naar een 80 liter board te verlangen...
Heerlijk  gevaren met mooi weer.
De Cannonball is veel beter controleerbaar als het wat harder gaat waaien dan mijn vorige Booster.Gewoon vaak heen en weer gevaren en af en toe een klein beetje downwind , maar met een freerace zeil verlies je veel sneller de druk.
Erg veel surfers op het water maar ook heel gezellig zo.
Mijn alpha met bijna 3km/h verbetert , een aardig uur gemiddelde nog en omdat de wind minder werd toch tevreden over de afgelegde afstand, en niet moe geworden of concentratie verlies.
Heerlijk middagje met zon en wind. Het was voor de verandering weer eens vlagerig en om één of andere reden kreeg ik de snelheid er niet volledig in. Volgende keer beter.
@ Jan H, waardeloos met je giek, ik dacht dat surfers van elkaars spullen bleven.
Wel knappe alpha!  (en had je niet 0,2 langzamer kunnen varen?)
Was een beetje aan de late kant, maar met een mooi zonnetje op de bol en een briesje in de rug was het heerlijk planeren.

@Jan: Balen man, van je giek!

Een wat late posting vanwege een nieuwe GPS die kuren heeft. Gisteren een heerlijke zonnige dag op Horst met een heerlijk windje. Het setje loopt zo geweldig dat het echt een plezier is om op te varen.

De wind was net niet sterk genoeg om mijn board zo vrij te krijgen voor de 6e versnelling. Sander had de dubbel traps raket gevonden, wat liep die lekker vandaag zeg! Niet bij te houden….

Ik begin al aardig last van het wier te krijgen met mijn 38 zwaardje.
Eindelijk weer kunnen varen.Pas de tweede keer dit jaar en voor het eerst met gps.
Een hele mooie surfdag, maar het ging niet zo lekker. Veel last van mijn " Tennis" arm, en ik zat de hele middag en avond te klooien met mijn trapeze koordjes. Maar na al dat gezeur toch een leuke dag. Nog even met de Missele 49, gevaren, wel te laat maar een heel goed gevoel, ik moet hem toch veel vaker en ook veel eerder pakken, al is het alleen maar om mee te spele varen.
Ik denk dat ik met deze Missele 49, wel een leuke PR kan neerzetten!Nieuwe posting voor vrijdag, maar dan met Gpsresults V6.02 (de nieuwste). Is ook toegestaan, maar komt flink hoger uit dan GpsArPro 4.6 (recentste). Dat komt omdat mijn snelste run door GpsArPro wordt weggelaten en door GpsResults juist niet. Rara ?
M'n eerste echte poging met GPS!

JJS
First try with my new NCX. Not as fast as the Code Red, but much easier to handle.
Niet slecht voor de eerste keer dit seizoen. Net niet aan de 60 gekomen.
P7