gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leon Dirks39.27
2Tjerk Baan Hofman37.95
3Geert van Beek36.97
4Rob Buis36.8
5Robin Blondeel36.37
6Anton J. Geesink35.87
7Jeffrey Forcez35.7
8Koen Onderbeke35.66
9Edwin Roestenburg35.05
10Patrick de schutter34.91
11Rick De Mol34.2
12Arnold Schreurs33.85
13Brahm Cornelis31.82
14Marie-Paule Geldhof31.71
15Theo Haarsma31.66

De alpha en de eerste 3 runs met de jp54 en de andere 2 runs met de W49. De tijden waren vrijwel gelijk. De wind was haaks en daarom vandaag iets meer gelet op de snelheid halve wind en runs wat langer door in de chop.

Dit pakte goed uit.

Met de @ op te terugweg veel spinouts. Hier voor de volgende keer toch maar een symetrische vin pakken.

Lekker gevaren

Tripje naar Herkingen , was redelijk lang geleden dat ik daar nog eens was.
Moest me er wel toe zetten want thuis regende het dflink en wind viel nog mee.
Een beetje hulp van Roestenburg toch gegaan.
Alhoewel lekker gevaren was het toch niet mijn dag , koud en conditie niet top. 
Maar niet al te lang gevaren.

 

eigenlijk een topdag !!!!! 

Bit square but a great day!

Ik stond al om kwart over 8 bij het water en het waaide echt keihard. Boardje uit de kar gehaald en poef binnen 1 seconde de wind 40 graden gedraaid en minimaal. Op basis van de voorspelling de 6.3 opgetuigd en gestart op de Angulo. Het eerste uur veel dobberen en veel kracht verspild met dat dobberen. Rond 11:00 uur ging de windkraan open en die Angulo wil dus heel best de bocht om. Daar dan ook de @ mee gemaakt.

Vervolgens de Angulo gewisseld voor de Carbon art. De wind was bijna haaks dus de asy vin had niet heel veel zin vandaag. Het afschieten de chop in en dan de run in de chop maken is zeker niet mijn sterkste kant (chicken....). Wel weer super lekker gevaren en op nar de volgende

Het was ook de eerste sessie op de North Warp 6.3 uit 2015 en wat geeft dat zeil een power. Op het laatst had de 5.4 voor mij ook gemakkelijk gekund.

Top dagje op herkingen. Begonnen met de 6,3 en de FF85. 2s max met deze set was 69. Ook de alpha met deze set gedaan. Na een half uurtje dobberen en vervolgens 45 minuten volle bak met deze set overgestapt naar de Falcon Speed. Na een paar runs om te wennen uiteindeijk toch sneller dan de FF85. Heerlijk en gezellig dagje zo!

Haaks is lastig op Herkingen, want de run wordt al snel choppy en meer dan dat. Respect voor de mensen die daar dwars doorheen knallen met 70+. Zelf kwam ik niet verder dan 62. Ik moet nog echt wennen aan de JP50, wegkomen op zo'n klein board is lastig. En dan heb je het eigenlijk al verloren want de aanvangssnelheid is te laag. Veel blijven oefenen, dat het maar vaker zo mag waaien. Op het eind even de JP54 gepakt. Dat is dan opeens best groot. Wegkomen was een makkie. Het ging ongeveer even snel als met de JP50.

Hahaha, gisteren stond ik te klein, vandaag te groot, ach fukkit goede workout, volgende keer beter want omtuigen is voor anderen!

Great day at Herkingen!

5.0 would have been a better choice, but I learned some valuable points of improvement!

Practise makes perfect, next please ;-)

Pff, not my day...
Net wat veel wind voor mijn kunnen, was onmiddelijk uitgeput en kou gekregen (laagje te weinig aangedaan). Voelde me niet zeker en bijgevolg maar wat verkrampt geklungel... Nog vééééééél oefenen zeggen ze dan! :) 

voor de 1ste x terug op het water, wat rustig aan gedaan.

Nog niet durven gijpen.

Was een leuk dagje.

eigenlijk een topdag !!!!! 

LOFTSAILS