gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma40.03
2Marco Bos39.54
3Rob de Jong39.13
4Bram Kloosterman38.05
5Anne Evert van der Veen36.67
6Frederik Veenstra36.4
7Anne Fahner35.8
8Jelmer Vries35.69
9Marc Roosendaal35.65
10Bert Bodde35.15
11Frank Buikstra35.06
12Oane Kingma34.46
13Tim Schell33.62
14Jorrit Bonnema33.18
15Tom Venema32.8
16Gerrit Bosgraaf-Feenstra32.01
17Olivier van Helden29.16
18Kees Ozenga29.12

al vroeg op water net na 8 uur.

lekker rustig dan haha.

lekker gesurft maar lichaam werkte niet mee.

beetje tegen verkoudheid /griep aan hikken en al naar paar rakken linker arm opgeblazen en last van krampen in kuitbenen...

maar wel effe de 24 cm black project speed getest en erna de sabre proto...die laatste echt heerlijke vin...niet uit koers te krijgen en snelste runs er mee gedaan.

voor lauwersmeer misschei nwel pr voor me.

later kwam kees ook water op.

respect kees in condities die lastig waren en met 99l nog ervoor gaan.

en dicht bij je pr denk ik...super knap in vlagerige wind .

later gestopt om schade te verkomen.linkerhand lag op giek....maar beethouden ging amper meer.

benieuwd wat grote mannen nog doen.marco zat al rond 73 gemid. en piek van 77....echt top!

 

Nog nooit zo'n mooie kabbelbaan gezien! Leverde bij iedereen een glimlach op! 

Fantastische dag! :D

PR's:
AVG
2 sec
10 sec
100m
250m

zo nu moest ik ook maar eens op een speedboard varen. Vaart inderdaad wat lichter.. maar de wind liet het na twee runs al wat afweten. Had gemiddeld 70.2 op de PD 53. Daarnanog even met de I-99 89 gevaren . Daar ook nog een 70 run mee gemaakt. Wel tevreden. Nu in de rust modus

Hele mooie sessie op het Lauwersmeer. Vroeg het water op, hopen op de beste omstandigheden en dat kwam zeker uit. Perfecte richting en heel vlak water. Na een uurtje was de combi 7,0/87 echter wel te groot, nog omgetuigd naar 6,3/54 maar kon daar de snelheden van de ochtend niet meer mee halen.

Een lekkere surfsessie op het lauwersmeer. Ik begin de spot beetje bij beetje beter te leren kennen zodat je met het speedsurfen het meest efficient de vlagen kunt benutten. Het water stond nog steeds hoog, dus we konden weer vlak langs de kant. Eén hele lekkere run gemaakt waarbij de basissnelheid hoog lag en ik nog even een goede vlaag er boven op kreeg. Prachtig

Eerste sessie met de Finish en de omstandigheden waren top! Lekker gevaren...

Lekkere sessie op lagio de vlagio. Was een uurtje na Marco het water op en die had toen al 73 gemiddeld. Wind werd wat zuid westelijkeker maar was nog goed genoeg voor wat mooie runs onder de kant door. Set versnelde mooi door in de vlagen. Mooi wat speedies aanwezig en allemaal blije gezichten !

 

Samen met Gerrit een korte pittige sessie. Na een val met een blauw bil en gebroken zeillat nog wat geprobeerd. De wind haalde aan en met 99L en 6.4 geen succes meer. 

Lekker! Na 8 weken eindelijk weer op het water. 

It's always good to be on the water, but this was just not my day I guess... better luck next time!

Aanvankelijk de beste wind gemist, maar later zou de wind weer aantrekken. Heb eigenlijk de runs over de hele dag wat gemaakt. Lang gewacht nadat de wind minder werd en te zuid. Later trok de wind behoorlijk aan, maar was hij te haaks om er goed van te profiteren.

1 van de top 3 sessie voor mij wat gemiddelde snelheid betreft : ) 
 

Heerlijk gevaren.

Te laat en te zuid.

Bakte er weinig van. Het kantoorlijf protesteerde heftig. Upwind ging ook lastig qua hoogte lopen Zat downwind vaak naast de baan hoorde ik achteraf. Vond het water al niet zo vlak -) .1 keer in de drie maanden surfen helpt ook niet echt mee. Lekker buiten geweest maar voor het goede gevoel zal gewoon gewerkt moeten worden zo blijkt maar weer. Jelmer en Mark, mooi gevaren!

KA