gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Wouter de Vries40.65
2Geert van Beek39.55
3Peter van Dijk38.45
4Rob Buis37.84
5Tim Aerts37.43
6Jeroen Schuitema35.39
7Frank Vanderhaeghen32.21
8Joost van den Boom30.5
9Sipke Bijlsma26.32

Weer een supersessie,

We waren met z'n 3'en al vroeg aan het water maar Koen en Pat keken het nog even aan zodat ik de strip voor mijzelf alleen had. Er zaten knappe vlagen tussen maar op een gegeven momnt ook wat windgaten dus ben ik overgestapt op de CA50 met asy vin. Daar gingen de runs net zo snel mee. Toch maar een keer een 20 cm asy bb voor de CA44 aaanschaffen denk ik. Op het laatst draaide de wind net heel mooi ruim maar ik had geen tijd meer. was een beste week zo ;-)

Hmmm, hard to go really fast, conditions were very up and down...

Eindelijk nog eens met vertrouwen op het water. Geen supersnelheden, maar toch tevreden.

Rond 14.30 uur op Herkingen aangekomen. Het was erg rustig, we waren met zijn 2-en. Ik vond het vandaag erg pittig. Met 5,6 en nog 6 kg lood om mijn middel was het vooral bij het naar buiten varen erg zwaar in de volle chop. Bij het terug naar binnen varen was de aanloop naar de run nog pittig. Het begin van de run was ook nog bijhoorlijk choppy, maar haverwegen werd het mooi vlak. Als ik me niet vergis mijn beste tijd op de 10 sec run gemiddeld. En dat met Links voor. Heel tevreden!

Weer een dagje knallen. Deze keer flink volgehouden met mijn kleinste wavesetje. Ook nog even achter de dam gekeken.

Dat was erg lang geleden dat ik met zo'n wind op het water was. Wind was erg vlagerig van net wegkomen tot volle bak met de 5.0.

Niet speeden , maar op en af in de shop. Heerlijk dagje

Toen ik aankwam was de wind niet zoals voorspeld. Gok was of deze toch nog uit zou komen? Toch maar de 6.2 opgetuigd. Op het moment dat ik het water op ging, was de wind volle bak aan. Na 1 run meteen terug om 5.6 op te tuigen.

Eenmaal terug op het water, leek de wind weer ingekakt. Maar tijdens de eerste run kreeg nog een 'napoeier' en stond er 83,01 max op de teller. Is onverwacht een pr op de max2 op Herkingen voor mij. :-) Blij om te weten dat ik op de ISonic SpeedSlalom 75 deze snelhed kan halen. :-)

Later bleek de wind toch echt wel minder te zijn, maar genoeg om te kunnen varen met deze set. Geen zin om de 6.2 weer op te gaan tuigen. Af en toe pikte de wind toch weer wat op en zo m'n andere snelste runs te kunnen maken.

KA