gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johan Huitema37.77
2Raymond Wortel37.67
3Wouter van Hilst36.46
4Wouter van Hilst36.43
5Janny Huitema22.8

M'n tweede sessie op het Kuitje. Dat was een lekkere sessie met Raymond, Johan en Janny. M'n eerste run van 70+ gemaakt met m'n 114. In de run merkte ik niks, tot ik moest afremmen en 'm in de chop upwind stuurde... dat was best een flinke remweg. We sloten met elkaar af met een biertje achter de auto in de schemering. Machtig..., dit is een betere activiteit dan thuis het jeugdjournaal of een herhaling van Lingo kijken met de kachel aan :-)

Deze posting is van de loepzuivere Gyro. Na posten 1 op 1 de snelheid zoals op display. Voor de goede orde post ik ook m'n meting met de GT-31 nog.

Dezelfde sessie maar dan gemeten met de GT-31.

What a day... when Wouter and I discussed the options for het Kuitje the prediction was +- 20kts avg wind.

When we arrived the wind was 19.3kts avg, as predicted :)

Rigged 7.0/106 and 6.2/Speed56, on the water the big board was oke and when the wind kicked in I was totally in control on the 106!

We both hold on to our 7.0 and it was GREAT! :)

Sessie 11; Noord-Oost windje (60 graden), voorlangs tussen eiland en zandbankeiland gevaren. Rooky Janny heeft het Kuitje getest en de test was hartstikke positief, kortom voor herhaling vatbaar. De temperaturen waren niet echt een tropische verrassing maar dat mocht de pret niet drukken. Raymond en Wouter, bedankt voore het drankje en de gezelligheid. Meer van zulke dagen!

Koude maar lekkere sessie gehad op het kuitje! Eerste keer op het wad! Met hele goede begeleiding van Johan Huitema! Mooie plek! zeehondjes gezien en paar keer het zonnetje! maar ook sneeuw, regen en hagel. Was een korte, koude sessie voor mij. Had helaas geen gevoel meer in mijn tenen, handen en andere lichaamsdelen.. Johan, Raymond en Wouter hebben mooie tijden neer gezet! Mooi gedaan heren! En gefeliciteerd met je run van  70+ Wouter! 

Dit is zeker voor herhaling vatbaar met een paar graden warmer dan vandaag.. bedankt voor de gezelligheid!

SEVERNE