gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Pieter Hamstra32.35
2Jelmer Vries31.86
3Eric Kamminga31.65
4Johan Gelling31.38
5Anne Fahner31.16
6Oane Kingma30.48
7Gerrit Bosgraaf-Feenstra25.96

lekker na 4wk niet op het water, Jp 71 slalom uit de shop gehaald om te proberen. Eerst onder dijk waar ik toch nog een beetje "chicken" ben vanwege de stalen buizen waar ik vorig jaar op geknald ben en later bij de dammetjes. waar de rest de runs maakte ging het niet zo en ben de andere kant op maar ruim gegaan wat me beter af ging. bumpy terugreis yeehaa. 

Met Oane het water op, waaide van de planeten. Na 2 rakjes kwamen de buien en was de wind weg. Daarna nog wat gecruised maar dat was minimaal. 

Weer een leuke middag. Eerst opgekruist naar de sluizen maar de wind was dusdanig toegenomen dat er bij de dammetjes vermoedelijk ook genoeg wind stond. Dus vrij vlot na aanvang daar naar toe gegaan en dat bleek een goede keuze.

   

Het lange rak terug zonder trapeze ingehaakt...lekker stuiteren! 

Mooi middagje, begonnen bij de dammetjes maar daar stond geen wind, toen bij de sluizen gevaren en daar bezig geweest tot het daar te veel werd gem 58,2 km, toen weer naar de dammetjes en daar de middag vol gemaakt, had de handen vol aan de 8,4 kon het board soms niet ruim krijgen, en de terug weg was ook een mooie rodeo ride, op de kant de wind nog gemeten vlagen 30 knopen gem 20 knopen mooi windje voor de 8,4.

na 18 uur water op....1 leuk vlaagje erna zakte wind. in hoop dat richtig 20 uur  wind weer zou komen wat slalom rakjes gedaan.

helaas bleef de goede wind weg.

maar wel weer lekker wat gesurft te hebben ;o)

A shame, the wind dropped right after I hit the water! It came back in a few gusts, but that was it unfortunately. The 7.0 with the 90 was definately too small for todays conditions. Better luck next time!

ZFINS