gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Bert Bodde31.54
2Frans Werkman30.91
3Alex Heikens29.85
4Klaas Elzinga29.56
5Henk Vos28.67
6Edwin Buruma24.25

Mooie ochtendsessie met Alex, Bert, Caren, Edwin, Henk en Klaas.

Wind wat aan/uit, maar dat mocht de pret niet drukken.

Heerlijke sessie met diverse usual suspects. Net als met de 6,3 ook dit zeil meer outhaul gegeven. Set liep heel licht, gijpte als een dolle. Hoopte op een verassingsvlaag, helaas. Frans, met zo'n postzegel zulke snelheden is knap. De Vos had waarschijnlijk alleen voor het midden gedeelte van het meer betaald..Karin met goeie settings/materiaal loop je gemakkelijk over de 50!

Lunchsessie. Lekker weertje goed gezelschap. De harde vlagen waren lekker. Ik had op meer wind gerekend.

Beetje op en af met 6.6. Materiaalpech. Losgeschoten onderste camber, dat was even creatief opnieuw optuigen.

Conclusie na thuiskomst was dat het downhaul binnenwerk van het zeil helemaal afgescheurd is onder de onderste camber. Het zeil is dus niet meer op spanning te zetten. Prullenbak maar denk ik.

Toch maar weer eens inversteren in wat nieuwer spul. Anders kom ik nooit in de buurt van de andere heren en dames niet te vergeten.

Bert nog bedankt voor je alertheid en toezicht bij mijn wandelsessie aan de noordoever bij materiaalpech!!

ja lekker even op t schild geweest en me verwijderd van de rest van de groep ......heerlijk rustig zonder verbale communicatie,was 2 uur later dan de rest en de wind was soms ff zoekende wat ik dan weerherken in mezelf .

Mooie ochtendsessie met een handvol gelijkgestemden! Gezellige boel om 10:00 uur 'sochtends @Heerenhuisweg.  Wind was lang niet stabiel maar was genieten. Had na 3 uurtjes varen lampje wel uit (dag ervoor hele dag in de tuin boomwortels uitgraven, emmers kiezelstenen sjouwen etc) @Henk snap je afstand-elijkheid wel, Bert eiste alle aandacht op :-) Zal de tip van Bert toch maar ter harte nemen: maak mijn bananen niet heet genoeg, moet 130 graden zijn i.p.v. 110 graden. 

KA