gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hugo Hekkenberg30.44
2Robert Baas29.05
3Ivo van Nimwegen28.6
4Edgar Berger28.53
5Henning ter Horst28.31
6Bert Kuiper26.86
7David van den Toorn26.27
8Marcel Grondman26.14
9Erwin Coster24.63
10Bertus Baas24.59
11Arjan de Vos24.39
12Kirsten Baas20.97
13Anne Steenbrink20.93

Super 8 testevent. Alles dat mis kon gaan in ongeveer mis gegaan, we hebben dus weer een hoop geleerd ?? Verder super gezellig met allemaal bekenden knallen voor een uur lang om 2 moeien heen, ben kapot. 

Wedstrijd WSCA super-8 - the try out. Een uur lang heen en weer varen. Vreemde start vanwege windshift net op dat moment en daarna werd de wind steeds harder en harder. Dan is een uur best lang...

test event voor de super 8 in Aalsmeer. Was zeer gezellig, hele lastige omstandigheden. Aan het begin, net na/tijdens de start een enorme bui en alle wind was weg. Tevens draaide de wind waardoor de boei niet te halen was. Ik kwam niet meer op mn 90 liter board en lag dik laatste. Het hele veld zag ik weg dobberen. Daarna pakte de wind op en werd het nog best lastig. Gelukkig had ik een klein board, want de 7.1 was veel te groot. Zeker een half uur veel te groot zeil gehad. Maar belangrijkste, was enorm gezellig. Op naar het volgende test event van de super 8, en dan 

Super8 gevaren. Een uur lang van boei naar boei op halve wind. Rustig begin en onstuimige 2e helft....was overleven...bij inhaken + voetbanden spin-out...op de armen uitgevaren. Toch niet ver van de middenmoot geëindigd. Volgende keer beter qua wind en set.

Was geloof ik niet mijn dag #tryoutsuper8

De Super 8 tryout. Wat een leuk event al zeg ik het zelf.
De start ging mis, doordat de startboot een minuut te laat over de startlijn ging. Een regenbui verzorgde een winddip naar 10 knopen en draaiing van 30 graden. Vervolgens kwam de zon en de wind terug naar 30 knopen. Holyshit daar hadden we niet voor opgetuigd. 7.0 zwaar overpowered. en dat moesten we een uur volhouden.

De track van de Super8 slalom tryout.
1 uur lang knallen tussen 2 boeien en kijken wie de meeste rondes weet te halen.
Het begon met een hevige bui en 0 wind. Daarna kwam de wind terug maar lag de boei niet goed en werd het een downwinder met een bijna niet te halen upwinder. En het ging stiekem steeds harder waaien.
Het laatste kwartier was het niet meer te doen. Ik ging plat en kreeg mijn zeil niet eens meer omhoog, niet met een waterstart en ook niet met ophalen. En ik was ook gewoon uitgeput.
Al met al toch een redelijk goed resultaat neer weten te zetten.
Op naar de volgende want dit is een erg leuk spelletje.

Was geloof ik niet mijn dag #tryoutsuper8

Super 8 testevent. Alles dat mis kon gaan in ongeveer mis gegaan, we hebben dus weer een hoop geleerd ?? Verder super gezellig met allemaal bekenden knallen voor een uur lang om 2 moeien heen, ben kapot. 

SURFCENTER