gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Floris Wondergem32.62
2Gregory Maes30.14
3Robin Blondeel30.07
4arie de bie29.5
5Raymond Dalhuisen28.55
6Pepijn Den Boer28.52
7Simon Dijkstra26.05
8Anne Werkman25.7
9Luc Schoutteten24.91
10Andres Baas21.66

slalom dag regio cup zuid. dikke wind 7races gevaren

Voor het eerst dit jaar weer wedstrijden gevaren met de Regiocup Zuid. Ging helaas niet allemaal volgens plan en na een kwalificatie + 4 heats moeten stoppen wegens een knie blessure. Desondanks tussen de boeien toch nog een max van 58,96 op het horloge.

regiocup zuid dag 1

kwalificatie heat (11:30 uur) gevaren met 7.7. 7.0 was toen af en toe net iets underpowered. race 1,2,3 full power 7.0. besloten 6,3 op te tuigen daar weer 3 races mee gevaren. getwijfeld of ik de laatste 3 weer met 6.3 zou doen of even omtuigen, maar toch besloten gewoon moet 6.3 te blijven staan. als ik kleiner wilde optuigen moest ik 7.0 aftuigen wist niet waar ik goed aan deed, met de buien kon de wind weleens wegvallen. eerst was namelijk het plan om nog 3 races te doen, maar dat is er niet meer van gekomen.

ben nu 2e bij de jeugd en 5e overall.

Eerste dag van Surfbuddie weekend. Het beloofde stormachtig te worden, Dus grote slalom spullen thuisgelaten maar redelijk gepakt afgereisd. 's morgens was het al flink druk, vanwege de regio-cup zuid en de Freestyle kampioenschappen waarschijnlijk. Toen de buien eenmaal weg waren kwam de zon zelfs heerlijk schijnen. Eerste rakjes was nog te weinig/vlagerige wind maar in de loop van de middag ging het steeds beter. In het midden stond flink wat deining maar met de Freestyle was dat geen enkel probleem. Ik had nog graag even de JP 79 gepakt maar daar waaide het toch lang niet goed genoeg voor. Aan het einde van de dag wel maar toen was de fut op en ik moest Ilse nog van Schiphol halen. Wel lekker om met zo'n kleine set te varen. Gijpjes gingen nog best aardig (voor mijn doen).

Lekker knallen tijdens surfweekend met de Surfbuddies

Mooi dagje gesurft met surfbuddies en Ilja @ Brouwersdam, twijfelde of ik mijn 5.5 KA sails zeil wel zou houden met die wind (ben mr 70 kilo)

Mijn slingshot 25cm deed het best aardig in de chop, mr had beter een wat langere vin kunnen gebruiken heb ik begrepen.

De snelheid die ik hier post, heb ik eigenlijk gelijk in het begin gehaald.

Ik heb nog diverse pogingen gedaan...mr is me niet gelukt om sneller te gaan...mijn conditie en kracht liet me ook een beetje in de steek en later op de dag na 16:00 werd de wind een stuk krachtiger 

Het display gaf een max snelheid aan van 57,60kmh wat ik een prima prestatie vind.

Regiocup zuid, used 7.8 & 7.0 on JP71 and later on als 6.3 and JP60. Epic racing and want more of this!!

Surfbuddie weekend. Stormachtig weekend verwacht. Op zaterdag klopte de verwachtingen wel. Getwijfeld tussen race of wave. Toch voor wave gegaan. Blijft voorzichtig met mijn knie. 3s en manic volledig op wave afgestemd (enkele achtervoetband). Blijft raar dat waven. Voelt alsof er veel energie niet goed benut wordt tov race. Vreemd genoeg mijn vin in 2e (splitvin) gevaren. Ineens remde het setje en ik dacht ..... hier ook al wier?? Rustig door gevaren met weinig druk om geen spinout te krijgen. Aan de kant ontdekte ik geen wier, maar nadat ik het board omdraaide dat de vin gesplitst was. Andere wavevi eronder en door. Setup is niet goed. Trapeze koortjes zijn te kort. Kunenn helaas niet langer.... maar maakt niet uit. Leuk gevaren en altjd gezellig met de surfbuddies!!!!

slalom dag regio cup zuid. dikke wind 7races gevaren

STARBOARD