gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Leon Dirks36.48
2Jeroen Jacobs34.66
3Johan Huitema34.51
4Rob Buis33.36
5Dirk Hacha33.27
6Willem Wolvers33.24
7Joris Vos29.58
8Paul Van De Perre28.61
9Yves Wynen25.17

Heerlijk gevaren weer hoewel ik niet echt snelheid uit de set kreeg. Ik miste de voorwaardse pull die ik gisteren met dezelfde combi wel had. Er stond iets verkeerd maar ik ben er niet achter gekomen wat.

Op een gegeven moment maar overgegaan op @'s draaien en die gingen super

 De 6.3 was aan de kleine kant maar hier toch bewust voor gekozen. In de runs was 7.0 waarschijnlijk ook niet veel sneller geweest. Alleen uit de gijp miste ik wel wat power voor de exit. Was gezellig met Jeroen, Rob en Willem.

eindelijk weer eens kunnen varen. ondanks de regen toch lekker gevaren.

Eerste keer Herkingen. Wat een spiegel. Heerlijk vroeg uit de veren met grafweer de auto in gesprongen maar het was het helemaal waard. Eerste uur met teammembers alleen op het water en mooi vrij baan.

Leon, Jeroen en Rob bedankt voor de tips en de mooie ochtend:)

Sessie Mijn stelling is: de maand november doet wat hij wil...  Vroeg opgestaan om op de Grevelingen de laatste wind van de maand te pakken, helaas was de windgod Aelus lui ondanks goede voorspellingen. Zelfs met de 7 meter zat er niet meer in. Verleden week zaterdag (23 nov) helaas ook een zeperd door een mastbreuk, gelukkig werd ik opgemerkt door een zeemeermin en was ik niet zo ver van de kant. Het water begint al (te) fris te worden voor dit soort avonturen.:-)  Op naar de volgende sessie...!

 

even getwijfeld met de vele regen maar toch blij een uurtje te kunnen varen met de combat :-) vele maten aanwezig met 1.5 meter groter wat ook niet te groot was ...

Bij aankomst rond 9.30h nog avg 24 gust 30 kn gemeten en enkele speedies op het water met 6.3. Dan leek het mij toch niet opportuun om gelijk 7.8 op te tuigen ondanks de afnemende windvoorspellingen.

Tegen dat ik op het water was, was 7.8 wel degelijk de juiste maat. Maar 7.0 was zeker goed genoeg voor een laid-back wintersessie. Weliswaar een hele natte, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de aanwezigheid van vele speedmaten en een warme chocomelk ;-) achteraf.

Ohja, de Motion-GPS is aangekomen, hoera ;-). Mooi speelgoed, zeker de nieuwe versie die alles draadloos doet. Nu nog uitvissen hoe het posten marcheert :-))

repost met Gt31

NEILPRYDE