gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Geert van Beek33.42
2Joris Vos32.42
3Peter Goossen32.16
4Jeroen Veldkamp28.06
5Kenneth Kolsteren27.86
6Kenneth Kolsteren27.59

#17  onverwachte sessie samen met de vrouw. vlagerige wind die toenam. Lekker gevaren, alleen toen door gingwaaien was ik al beetje opgesurfd en kon het niet meer omzetten in snellere tijden.

Maar toch weer lekker gevaren, zo na het werk. Top

 

heerlijk even een avond sessie. begin was het nog wat druk maar rond 8 uur vertrokken de meeste, helaas werd de wind om half negen ook wat minder. maar toch weer lekker gevaren, streven was gemiddelde van 60 en een alpha boven de 40. (aka Buis norm)

1e sessie met te groot zeil

denk dat de GT-31 nat is geworden want kreeg alleen maar biepjes te horen en sloeg steeds uit en aan....nieuwe pouch kopen en kijken of ie nog te redden valt...

heerlijke avond sessie , niet druk , zonnetje maar wel fris (10 graden) voor de 2e keer winterpak aangehad deze week  zou toch anders moeten zijn in Mei.

giekhoogte op 6.3 tussen 25-30 zetten , trapeze lijjnen korter gemaakt waardoor ik met heuptrapeze wat rechter stond, Ging op het laatst steefds beter maar nog lange weg te gaan met afstellen...paar keer goed onderuit gegaan omdat ik nietin achterste voetband kon komen...

STARBOARD