gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Aart Veerman29.75
2Jörg Billstein28.98
3Andres Baas28.68
4Taco van Kleef27.98
5Margriet Veenstra21.82

 

Samen met Margriet een supermooie sessie op Polsmaten. Margriet vloog er met 85 km/h overheen, haha was tof.

 

 

Vreemde combi. Rowin had ik de 111 gegeven, vin kon niet langer dan 40. Vlagen zagen er hard uit, dan maar eens licht varen en de amper gebruikte 7.1 eens te pakken. Ging goed hoewel de vlagen snel minder hard werden toen ik erop ging en ik een beetje underpowerd stond.. Had eerst de kids erop gezet. Die gingen wederom fantastisch :-)

 

Gezellig met Mark Sus en Valerie.  Mooi om Mark weer eens goed te zien surfen.

Wel veel last van losdrijvend wier/gras die aan de vin bleven hangen.

7.1 np 32 -3.(beetje vreemd)

Supergave sessie met Aart: strakke zon, goede temperatuur, heerlijke wind uit een mooie windrichting voor Polsmaten, leuke snelheden en gezelligheid!

Supergave sessie met Aart: strakke zon, goede temperatuur, heerlijke wind uit een mooie windrichting voor Polsmaten, leuke snelheden en gezelligheid!

Deze resultaten zijn van het laatste deel van de sessie, gemeten met de GT-31 van Aart. De hele sessie is gemeten met mijn GW-60. Van de een op de andere run had ik een score van max 1 sec. 84,99 en daardoor een AVG van 60. Ik ben niet gevallen op dat moment dus een katapult kan het niet zijn geweest. De site corrigeerde de gegevens al wel naar max 2 sec. van 70 km\uur, maar het is maar de vraag of dat klopt. Het bestand is ter controle opgestuurd naar het team van GPS speedsurfing. Balen!

WINDSURFLAND