gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 40.12
2Marco Bos37.2
3Gerlof Hansma36.02
4Rolf de Ruiter35.71
5Wesley Deleye34.96
6Rene Mienis34.46
7Frederik Veenstra34.39
8Remco Heida 33.84
9Wilko Kronemeijer33.73
10Peter de Zee33.22
11Herman Laverman33.02
12Jorrit Bonnema32.89
13Albert van Deel32.05
14Janny Huitema31.65
15Alle Broersma28.56

Vandaag met de w49 over de chop heen knallen!!

Was fantastisch! :)

Started on the 62 wide but was to small so changed to the 72.5 modena which was absolutly flying!! Was definitly not flat but nice to find a line between the chop and really like the alpha with this combo on choppy water! 

Vandaag met de w49 over de chop heen knallen!!

Was fantastisch! :)

lekker dagje , alleen als afsluiter maakte ik mijn snelste run.

Board ging schuin wat resulteerde in een enorme klapper.

Weet niet of ik 70 kmph ging op mijn board of door de lucht. haha

Zag er voor de omstaanders vast heel spectaculair uit

 

Heerlijke sessie op de Houw. Mooi wat kilometers kunnen weg tikken. De medium set was soms behoorlijk aan de maat, maar prima te doen.

4e sessie in 6 dagen tijd. Kon het al snel merken dat ik nog niet volledig hersteld was van de voorgaande keren. Met name mijn armen hadden het zwaar. De lastige chop maakte het allemaal niet makkelijker. Wel alle uithoeken gezien van de Houw op zoek naar vlak water, helaas tevergeefs. Nu lekker herstellen en nagenieten van de mooie dagen.

I bit of an unlucky day but that was mostly my own fault. Forgot my 430 so I rigged a (too) big 7.7. I tried to make the best of it and aim for 70+. I got pretty close but later on I noticed that the tip of the crossbatten had broken. After that, I picked up my new AV modena 62 at Intersurf and hoped for a second session at schokkerhaven. once rigged, the wind died completely.. really look forward to use the 62, should be a beast!:)

Water was erg ondiep in het speedgedeelte, om die reden een oude vin gevaren, was echter te stijf voor de omstandigheden. Ik kon er niks mee en vond er ook niks aan, toen ik zag dat het goed waaide op lauwersmeer daarnaar toe gereden. 

Prachtige namiddag gehad! 16.15 het water op gegaan en alleen maar wind gezien. 

Dit was mijn op 1 na snelste sessie. Setje liep goed en voelde vertrouwd :) 

PR: 500m

Een hele lekkere after work sessie. Eerst op de 109, maar dit werd al snel te groot. Toch maakte het wat snelheid betreft niet zoveel uit, maar de 89 was een stuk relaxter. Deze windrichting ligt mij het beste op de Houw.

 

Snelste run en max op deze set gevaren op het eind van de sessie toen ik eigenlijk al wilde stoppen. Wilde nog even testen of het wat uitmaakte tussen de sx- xs 54 breed en de sx -s 58 breed. Met de chop die er stond was de 58 blijkbaar sneller.

Leuke sessie.Morgen hopelijk net zo mooi.

Heerlijk gevaren na het werk :)

Wat eerder vrij genomen en rond 16.15 het water op. Ik voer een maatje kleiner dan de andere surfers, maar dit kwam de controle en het vertrouwen ten goede. Hierdoor kon/durfde ik wat meer voluit gaan. Het resultaat: alle runs boven de 50 en verbetering van de max 2s. 

Ook nog wat tips gekregen van Peter de Zee m.b.t. het trimmen van de 6.2 voor wat lichtere omstandigheden.

Lekker om te zien dat ik de spullen steeds beter onder controle krijg en dat de snelheden oplopen. 

FINISH