gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dirk Hacha33.9
2Patrick de Jongh33.52
3Niels den Oude33
4Fer van der Plas32.64
5Edwin Littooij32.38
6Patrick de Schutter31.19
7Joost van den Boom30.9
8Johan Gelauff30.55
9Theo Haarsma28.72
10Patrick Driesen28.68

Ruim... heel erg ruim. Gezellig met 2 teammaaatjes wel een beetje kunnen varen.

Lekkere middag sessie. Was niet heel veel wind dus de 7.8 erop. Zelfs dat hield in het begin niet over, maar later werd het beter, Toen twee lekkere runs kunnen maken. Eentje van 64max en 62 run. Die voelde echt lekker en de balans was ook ok. Ik hoopte op meer van de runs en misschien zelf nog een veretering. Maar helaas de wind nam weer af. Nog even een baantje met de North warp 2017 van Niels gevaren. Serieus lekker. Lijkt meer power te hebben en voelt nog licht ook. Niels was ook echt on fire en ging als een trein. Top man!

Wind was zuidelijker als verwacht: zwaar om uit te varen en hoog genoeg terug bij de dam uit komen, pittig. Ruime wind liep de set snel: PR op max speed 7.7. Super daggie door de weeks samen met Ed !

Off day. Eerst mijn Power XT aan gort getrokken. Daarna kwam ik met onhandig afremmen met mijn knie ongelukkig op mijn mastvoet. En ik kreeg de gang er niet in. Alsof ik door de stront voer, zo voelde het. En dat terwijl ik de vorige keer hier nog de 60 gemiddeld aantikte met dezelfde set. Enige verschil is de vin, toen GPS_6 en nu SL Pro. Ik weiger te geloven dat het daaraan ligt.

Wegens andere vakantieplannen vrij laat naar het water vertrokken en daarom ook voor Herkingen gekozen.

Zowel de windkracht als de hoek vielen een beetje tegen (het was 1 van die dagen dat de wind niet echt diep het binnenland in trok) maar desondanks was het toch weer genieten.

Eerst op het water en daarna in de Bolbaken met enkele teammates en eega's

Was aan de boothelling aan het varen en heb 2en een halve run in Herkingen gedaan dus dan daar ook maar posten... Aan /uitdag!!

Niet zoals verwacht. De wind wilde niet draaien dus gewoon slalommen deze keer.

Iets te optimistisch gexeest met 54 JP met 26 cm vin . En te lui om te veranderen ............... maar toch weeral gevaren , was gezellig . 

AVANTI