gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Reginald Gyselinck37.75
2Tuur Van Den Broeck32.81
3Brahm Cornelis31
4Jan Heynen25.88
5Yves Wynen25.78
6Andre Lancel24.24

Zuidwest 30 knopen aan de od vandaag. Laagwater was niet heel laag, en de wind stond te veel west, deze combinatie maakte het behoorlijk pittig. Eenmaal naar de zandbank opgekruisd, maar daar durfde ik geen runs te maken vanwege de chop. Uiteindelijk terug gevaren en mijn snelste run in de chop gemaakt ! De sputnik 270 wou zeker sneller, maar ik niet.... Toch weer een belefenis ! Erg zachte temperaturen (18°C), maar wel moeten aftuigen in de regen.

hardcore !

bump en jump sessie op den homespot

een gebroken zeillat op men 5.6 dus met de oude meuk op het water. Van dit zeiltje wist ik 1ding, de settings kloppen niet. 

Vaarde nog best behoorlijk. Stevig windje en spijtig net niet laag genoeg..

Cijfers zijn niet hardcore maar de condities waren het wel. Pittige kruisrakken om aan de zandbank te geraken en eens daar was er maar een gedeelte vrij gekomen. Speedstrip lag er erg choppy bij.. snelheden dus niet hoog, maar de kickfactor des te hoger.

Veel moeten denken aan onze surfmaat Carl Van der Borght die 10jaar geleden overleden is. De vele surfsessies die we hier samen beleefden aan de oesterdam nog vers in het geheugen.. hardcore... beetje ruige surfsessies, dat vonden we beide de max... this one is for you mate

Te veel chop, te lange vin genomen, te hoog water aan de zandbank...
Geen controle & dus een beetje mislukte sessie voor mij.
Tuur deed het beter... En Reginald, die kan het natuurlijk!
Maar kijk, toch even het water op (en in) tussen al dat werken door!

FINISH