gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Raymond Wortel30.24
2Remco Kes29.94
3Pelle Swart27.6
4Robert Luinge27.27
5Robert Baas26.6
6Johan Vente26.31
7Kirsten Baas22.85

Dat was even wat anders dan gisteren toen ik mega overpowered met de 7,8 in vlagen van windkracht 8 had gevaren. Dan nu de helft van de sessie dobberen. Ik had ook een slechte timing omdat de wind precies afnam toen ik het water op ging. Daarom werd het een hele korte sessie omdat ik die low wind omstandigheden al snel weer had gezien.

Not too windy, just 6 runs...

Toen ik kwam leek het meer 7.0 dan 7.7 wind. Toch maar 7.7 opgetuigd en dat bleek op het water al snel te klein. Afgezien van een paar vlaagjes was 8.4 beter geweest. Verder wat zitten rommelen met de mastvoetpositie voor de chopper. Iets verder naar voren laat het board wat vlakker met minder weerstand in de tail. Denk dat ik nu de sweet spot heb gevonden voor de slalom stand. Kon de rest in ieder geval redelijk bijhouden op de lange rakken naar de overkant. Voor downwind runs heb ik de turbostand nog niet gevonden met deze vin.

Voor de statistiek;). Gokte op de meeste wind in de middag (kwam ook tijd technisch beter uit) maar was meer dobberen...gelukkig trok ie toch nog even aan. Gezellig druk overigens.

Not too windy, just 6 runs...

KATER