gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma37.88
2Marco Bos37.05
3Bram Kloosterman35.86
4Eric Kamminga33.78
5Anne Fahner33.37
6Johan Bulthuis33.26
7Oane Kingma33.01
8Johan Gelling32.95
9Frank Buikstra32.66
10Peter kuiter31.85
11Albert van Deel31.44
12Tom Venema27.94
13Erik van der Meulen26.79
14Marleen Boer24.05

Lekker middagje met een hoge waterstand (kant was op sommige plekken niet meer te zien), mooie richting en vlak water, perfect dus. Wel was het enorm vlagerig.

super omstandigheden. Even de nieuwe trim opgezocht van de Challensails aero 7.7  minder loose leads en outhal in ondertse oog.. Werkte perfect. Zeil is goedgekeurd. Super tevreden met deze sessie. En voor deze set is 70+ altijd geweldig.

Marco bedankt voor de tip van een nieuwe winterpak. zit geweldig. En warm uiteraard

Heerlijke sessie op het Lauwersmeer. Lukt steeds beter om goede snelheden met de FMX 104 te halen. Het board heeft zoveel controle dat je eigenlijk niet merkt dat het best wel hard gaat. De combi met de finish first 35 cm is perfect. Jammer dat de wind er vrij snel weer mee ophield.

Vandaag voor het eerst gevaren met de combi isonic 60 en de 7.0 Venom.

Dat is een prima combi......

Marco bedankt voor het lenen van de 30 Finnish

6e Sessie in januari, dat gaat mooi. Vanochtend bleef de wind en de windrichting flink achter op de voorspelling. Toch die kant op gegaan en dat pakte goed uit. 
Wilde de 7.0 optuigen maar een lat was kapot gegaan met optuigen en dus de 7.8 gepakt. Dit ging prima. Waterstand idd erg hoog maar goed te doen. Jammer dat de wind er maar even was. Mocht van mij nog wel wat langer. Mooi middagje.

Afnemede wind sessie, moest helaas al snel nog een board wissel doen.

Maar het was weer lekker op de grote plas ; )

toch weer een beetje te voorzichtig, beter de 7.7 kunnen pakken zoals marco alwéér zei.  De shaka werkte prima maar toen de wind minder werd was de set te klein. Gezellige drukte alweer  #6 

Lekkere middag. In januari en dat deze omstandigheden. Top, Wind hield er net te snel mee op de laatste run niet meer kunnen wegpoetsen.

Heerlijke middag met mooie omstandigheden. Wel veel minder wind dan vioorspeld.  7.8 was achteraf sneller geweest maar ivm slechte conditie toch gekozen voor 7.0. Lekker relaxed gevaren..

Wat een top dag. Mooie wind, goed richting en een zonnetje.

telkens wat sneller. :-)

Wat een top dag. Mooie wind, goed richting en een zonnetje.

telkens wat sneller. :-)

Heerlijk gevaren. 

3e Sessie

7 graden

15 surfers

wzw krachtje 5-7

1,5 uur gesurft

In the morning I did not think it would be such a great session today. We were greeted however with a slightly gusty, but sailable wind and a water level that was just right. All in all a very enjoyable session, although I wish I would finally crack the code to getting the most out of this direction on the Lauwersmeer as I feel my speed is a bit behind. Ow well, there's always a next time =)

Wat een top dag. Mooie wind, goed richting en een zonnetje.

telkens wat sneller. :-)

Wat een top dag. Mooie wind, goed richting en een zonnetje.

telkens wat sneller. :-)

Wat een worsteling was het weer. Veel in het water gelegen. Desondanks wel mijn 10 seconden en mijn 100 meter verbeterd.

Val weg bij de grote, maar ik heb weer een leermoment gehad! 

Nu 8 maanden bezig en nog steeds niet het materiaal en mens bij elkaar gebracht... komt het nog???

AVANTI