gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Erik Larsson34.05
2Anders Bjorkqvist33.38
3Jonas Bergström30.68
4Björn Johansson27.06
5Per Högberg20.25

Oväntat bra dag på musselrevet, då det var gansla mycket väst och jag launhade från Onsala, så körde jag stora slalombrädorna först SL85 med 8,6 och toppade i drygt 34 knop med den jätten, sedan hem och bytte till SL71 och 7,7. Men det var rejäla vindhål nära onsala så det var knappt jag kom hem, men slapp simma. Och kul med många på vattnet, idag. Inte kallt alls, utan tvärtom lite för varmt i dräkten idag,..

premiär 2021

började med 7.2 var toköverriggad. bytte till 5.9 och det var mera lagom. det fanns folk i TT som körde på 7.8... 

Fin dag med sol och bra sjöbris. första dagen med öppna vantar iår.

Bra bett i nordvästvinden men solen gjorde den varmt ändå. Härlig dag med många på vattnet och skönt häng på ängen både före och efter surfet. 7.8 var sort stundtals så det lär bli träningsvärk igen....

Äntligen årets"första" segling med vind. En härlig tag med sol, gnistrande vatten och emellanåt hyfsat tryck i byarna.  Kul att vi blev några stycken; Örjan, Björn, Erik och Anders + några till dök upp. Körde vid musselrevet - Tack till Anders som märkt upp stenar!!, vågade dock inte släppa av över revet idag, var ganska lågt vatten och ville inte spoila fenan. Loggade 33.4 på topp, får vara ok en sån här dag. Körde utan handskar vilken gick bra i början tills jag trimmade - man blr väldigt snabbt avkyld på händerna när man grejar 3 gradigt vatten:)

STARBOARD