gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen37.33
2Edwin Huijbers35.77
3Willem Jan Heutink34.37
4Richard Lutter33.23
5Andres Baas32.11
6Simon Dijkstra30.77
7Stef Muizelaar24.99
8Richard Koehorst24.7
9John van den Heuvel20.92

Wat moeizame start, maar na wat zoeken en wisselen nog lekker gevaren. Prachtig weer erbij en veel bekende koppen. Prima middag.

7.7 was te groot vlagen waren best hard, ben helemaal leeg

Mooi middagje in de zon!

Wel wat roestig van het weinig varen de afgelopen jaren...

Oostenwind dus maar naar Polsmaten en het dammetje proberen. Het was prachtig weer en de temperatuur inmiddels ook, dus het 2/3 pak kan weer aan. Lekker flexibel en toch warm. De buurman tuigde 7.8 op maar ik zag in de verte wel de schuimkopjes dus ben voor de 7.2 gegaan op de 63. 34 vin eronder. De waterstand is al weer ruimvoldoende dus weer heerlijk om met rechte vinnen te varen. Ik had eindelijk mijn K4-seat-harnass voor de GoProMax geprepareerd. Eerst een flink stuk lopen tot voorbij de bosjes en toen maar eens de GoPro aangezet. Fuck... geen sd kaartje. Dan maar de middag varen met een niet werkende camera. Ik had geen zin om terug te gaan lopen. De flagen waren prima en had de juiste keuze gemaakt. Toch kwamen de snelheden niet heel gemakkelijk. Ik heb de mastvoet nog wat naar achteren gezet en hij liep toen wat losser. De wind stond nogal ruim voor het dammetje en kwam lang niet altijd door dus het was gewoon een kwestie van vaak proberen. Upwind was wel een uitdaging want er moest behoorlijk wat hoogte gelopen worden. Na 2.5 uur was de pijp leeg en had ik flinke dorst. Ik kon gelukkig tot aan het haventje planeren dus hoefde niet ver te lopen. Andres was net gearriveerd maar ik moest ook op tijd thuis zijn en we hebben dus niet meer samen gevaren. Nog even het droontje de lucht in gestuurd. Helaas blokkeren de bomen en bossen het signaal bij het dammetje als je te laag vliegt, Elke keer viel de verbinding wel en begon ie weer terug te vliegen. Dus nog maar wat hogere opnames gemaakt. Het was een prachtige dag met veel zon en lekkere temperaturen. Meer van dit soort dagen a.u.b. Ook de parkeerplaats was niet te druk.

De voetbal breekt de zaterdag, maar toch een poging gewaagd en laat naar PM gereden. Simon was daar, dus....

7.2 en de 90 opgetuigd. Simon kwam net van het water af en moest helaas aftuigen (andere verplichtingen). Het was vlagen zoeken melde hij, en dat klopte. Setje liep prima, maar de vlagen mochten iets harder zijn.....Simon heeft nog wat beeldmateriaal gemaakt, altijd mooi....

7.2 32 cm (north) -2 (-1 eigenlijk). voelt goed

KATER