gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Patrick de Schutter34.26
2Edgar Hoendervangers34.13
3Erik van Boggelen32.47
4Joost van den Boom31.5
5Andre Lancel31.36
6Jeroen Schuitema30.58
7Patrick de Jongh30.55

Eerste sessie met Loftsails. De 7.8 is dus goed te controleren. Een 7.0 had een betere maat geweest met de 100 liter. Wel een goede eerste indruk. We worden vast vriendjes ;)

OPPASSEN op HERK , buis van baggerwerken komt soms boven op de ondiepe kant naast het dammetje .Dus in de vaargeul blijven . Ook veel WIER !!!! op het ondiepe !! Voor de rest kutwind op en af en draaien als een kermis molen .....

Gewoon lekker varen vandaag, geen speed maar vooral dingen proberen. De verwachte wind was er niet....begonnen met de isonic 87 om te testen hoe ver deze zou zinken in een wind dip en dat valt mee dus kan redelijk gerust naar Zonnemaire buiten varen op een dag. Toen overgestapt op de Falcon 111 en wat Alpha's gedaan wat een erg leuke bezigheid is. Blij met de bijna 45km/h!

De komende weken kan er zomaar een stalen buis boven komen drijven net rechts van de palen van begin tot einde strekdam!! Goed opletten!!!

Minimaal en dobberend wachten op vlagen maar als het ging was het lekker. 
buiten de palen en dam blijven en veel wier buiten de vaargeul. 

om 7 uur ter plaatse.

bijna 70 km met 4 alphas boven 40 en 1 van 39.6 met toch geen hoge snelheden.

Was effe spannend toen de bagerbuis boven water kwam drijven.

dan maar voor zekerheid tussen de palen gebleven.

Net te laat voor de beste wind. Eerste run was al in afnemende wind, daarna werd het snel nog minder. Snel overgestapt naar de Manta met 8.4. Run 4 en 5 met deze set gemaakt.

Net te laat voor de beste wind. Eerste run was al in afnemende wind, daarna werd het snel nog minder. Snel overgestapt naar de Manta met 8.4. Run 4 en 5 met deze set gemaakt.

AVANTI