gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hans Kreisel45.29
2Wouter de Vries42.34
3Leon Dirks41.61
4Gerwin Slingerland41.03
5Patrick Oberlender38.55
6Brendan Lorho37.44
7Rob Buis37.38

-

Full power on the 6,6 again. love this combo to bad some kiters tried to kill me messing up 2 of my probably best runs. Then the wind turned to south making it way to square to get the good speeds in.

Big thanks to my sponsors,

NEILPRYDE, JP-AUSTRALIA, Z-FINS, BAR DE STULP , Mark Baakman Interieurbouw And all the windsurfers that support me with buying the fastest fins in my webshop @ WWW.WINDSURFCANDY.COM

Nice day out... not as windy as expected 

Still good fun out with the big rockets.

 

Nice day out with the big guys... good fun.

Ik moest heel de dag in Utrecht werken dus door de file geploeterd om er toch op tijd te kunnen zijn voor de beste wind met de beste hoek. Aan het water leek het mij al wat minder te waaien en met de afnemende voorspelling gekozen voor de 6.3 met de 54 speed. Hahaha way too big dus ik was al helemaal kapot toen ik bij de bank aankwam. De wind was iets gedraaid naar pal haaks en afschieten de chop in is not my cup of tea. de midnset op lekker varen gezet ipv snelle runs maken met de nodige risico's. 

Toen de wind wat minder werd en de 6.3 goed te houden was wat @'s gedaan. Er zaten een paar beste bij maar de meesten waren helaas net te wijd. Super mooie avondsessie verder met de usual suspects en de nieuwe young gun met zijn safety chaperonne ;-)

 

nice session to get more comfortable at this really nice spot!

thanks hans for the BOARD JP 50 and the MAST

Next time hopefully a nice storm session at ODH again

NEILPRYDE