f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 39.35
2Orjan Zandvliet38.66
3Gerlof Hansma37.12
4Anne Evert van der Veen36.81
5Bram Kloosterman36.69
6Marco Bos36.11
7Hendrik de Jong36.02
8Johan Huitema35.65
9Frederik Veenstra34.87
10Frank Buikstra34.53
11Theo Haarsma33

Eindelijk weer eens op het wad. In het begin best wel lastig met veel chop in de aanloop en niet heel veel wind. Later werd het beter.

Leuke sessie op de reddingsoperatie na :-)

Sessie 36: uiteindelijk gekozen voor de 7,4, dat werd dus snel omtuigen. Na gisteren geen power meer om dat gecontroleert te varen.daarna met de FF89 en de 6,9. Lekker gevaren ahoewel t een vreemd windje was. Al met al weer een heerlijke wad sessie. Twan gefeliciteerd met de dagzege!

Mooi spelevaren

was heerlijk op t wad. Nu de snelheid nog :)

was weer lang geleden dat ik weer es op het wad surfde, conditie ok, maar de spieren die je voor het surfen gebruikt hebben een goede workout gehad in de maar blijvende bokkende golven.

grote opkomst Poepegat. Ben opgestapt met de I-99 89 en 7.4 psl maar na twee rakjes board omgewisselt mer de I-99 SQ70 voor meer comfort en lift. Had de 34 Finish fast  er onder geschroeft. Maar kreeg ook hiermee op de baan te weinig lift. Na een poosje de Finish fast 36 er onder geschroeft. Voelde gelijk beter aan. Maar daarna ook meer wind en de baan nog vlakker. Tijden liepen toen gelukkig op. Mooie Battle met Oane Evert. Maar geloof dat Oane me heeft. 

Stond in het begin wel mega golven upwind varen. Duurde wel weer lang voor de baan mooi werd

Mooie sessie vandaag  met een leuke groep. Ging beter als gisteren!

Anti hangover sail, luckily the ocean makes you sober quite quick haha

Did one alpha, seemed to be allright!

It's so wonderful at this spot. Great afternoon again. 

Sessie 7: Aardige ietwat underpowerde sessie op het Poepegat. Veel bekende gezichten. Nog even zoeken met de vinnen voor dit board.

Sessie 7: Aardige ietwat underpowerde sessie op het Poepegat. Veel bekende gezichten. Nog even zoeken met de vinnen voor dit board.

P7