gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma33.56
2Haaije van Zwol29.1
3Harm-Jaap Kiewiet28.77
Samen met Haaije en Harm-Jaap ipv een nieuwjaarsduik een oudjaarsduik gedaan. Lekker ff gevaren, het water was als vanouds wel bokkewater met deze windrichting.
Zal voorlopig wel de laatste sessie zijn, nou wie weet kunnen we ook nog even op de ijssurfer staan.
De teller is dit jaar blijven steken op 141 sessies en 14.606km, qua totale afstand is dat voor mij een pr, oude was circa 2000km lager.
Nou de laatste dag van het jaar nog even op het water gestaan met Gerlof en Harm Jaap er stond wel een leuk briesje we moesten maar stoppen want de ijs zat al in de zeilen dus dan maar stoppen we hopen in 2010 weer een mooi jaar wordt voor ons allemaal.
de laatste dag van het jaar met 3 dagen op een rij gevaren.van daag was ik niet allen haaije en gerlof waren er ook daardoor langer gevaren temp.viel mee.
er stond op het meer genoeg wind maar achter dij de dammetjes waar het water vlak is stond zo als altijd net genoeg maar had niks over.
net de 4000km niet gehaald.maar 62 keer gevaren best een mooi jaar waar ik veel heb geleerd en steeds maar sneller gegaan in elk geval wat ik wou over de 70(2sec) is gelukt zelfs de 72 met een run van over de 67km/h op naar de 75 2sec en run van 70.
@Gerlof:
14606km, dat is hemelsbreed van nederland naar australië ^^
http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-8LBFHIWX.jpg
LOFTSAILS