gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Joosten44.94
2Marco Bakker41.41
3Marcel Braas41.4
4Quinten Joosten40.87

YESSSS wat een dag zeg. Eindelijk boven de 80km/h!!! En dat met 5.6. Heel blij met de resultaten en nieuwe PR`s =D Bij het optuigen de 5.2 NP wel alvast klaar gelegd maar uiteindelijk niet gepakt.
De baan lag er heel mooi bij en was perfect. De wind zou afnamen, nou mooi niet. Hij nam alleen maar toe zelf.

Na al 2 keer achter elkaar 78 km/h max te hebben gehaald moest ik toch echt wel een dikke run maken. En ja hoor, ik had een top vlaag. Alles klopte en voede heerlijk.
Al met al een dikke vette top dag. Thnx heren was een gezellige en mooie dag!

@Tim klasse man gefeliceteerd met je Nieuwe PR`s

What a day! wind should be less during the session, but.... It only increased!! Broke a lot of PR's. the set was awsome!!

@Marcel & Marco. Thanks for the all the fun on the water.

@ Quinten, Congrats with your 80 km/h milestone (81,04 on 2 sec.) & Pr's on AVG, 10 sec run and more... Proud....

Was weer een prachtige dag op Da Curve. Heerlijk weer en mooi wind.

Tim &Quinten gefeliciteerd met jullie pr's. Heel goed gevaren.

pfffft revalidatie surfen 2.0, dacht lekker uren maken met de 18 jaar oude falcon 91, die is 61 cm breed. om weer wat surfconditie op te bouwen, maar dat liep anders, op een gegeven moment had ik beter de falcon 50 kunnen pakken, die is gewoon sneller, maar vond het ook wel leuk om te kijken hoe hard het op dit oude board kon, ik kon aardig met tim meekomen, maar toen de wind toenam, kon ik het niet meer omzetten en ben ik gestopt, ik moet na mijn schouderoperatie, nog wat extra surf uren maken om een beter gemiddelde te halen.

PREMIUM