Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Pieter Hamstra63,95
2Dirk Jan Knol63,06
3Gerlof Hansma60,78
4Bert Beks59,77
5Andries Keulen59,33
6Manfred Malcorps58,56
7Ingolf van Oostveen57,26
8Otto de Jong55,3
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member
Leuke ochtendsessie, lekker gevaren, ik kreeg er alleen op de haakse-koers geen snelheid uit, het setje wou maar niet uit de 1e versnelling komen.
Vroeg uit de veren... 7.14 uur.  Voor de eerste x op het Poegegat. Wad blijft altijd iets speciaals! Wind had wat steviger gemogen en ook het zonnetje was welkom geweest, maar: een top ochtendje. Niet echt snel gegaan, maar wel zeer constant. Morgen de tips van Bert(je) (meer druk op het achterste been, dus vindruk) uitproberen op het Gat. Wellicht dat we er dan nog een paar KM's extra uit weten te persen.
Was weer gezellig met de mannen!

Leuke morgen sessie op het wad, het had wat harder mogen waaien. Het was erg moeilijk de snelheid er goed uit te krijgen
op de redelijk halve koers. Weer een leuke Alpha gemaakt, dit gaat toch wel erg makkelijk op het wad!! Hopelijk morgen een beetje meer wind.  Verder was het weer gezellig met alle Speedies!!
Na het surfen nog even lekker gegeten met Bertje, Ingolf en Gerlof.
Mooie ochtend sessie, had het idee dat het niet supersnel liep maar wel ontspannen, beetje meer dan halve wind langs de plaat varen, achteraf vallen de tijden nog mee, ging best wel goed . Voor het eerst op deze kant van de plaat gevaren, is wel voor herhaling vatbaar.
Sailing was very nice at this spot, was a lovey session. Shame I wasn't able to get in some speeds... Can't figure out what was wrong...
repost other came on 29-08 strange
Eindlijk een (ochtend) wad sessie. De wind had iets harder gemogen. Erg gezellig met z'n achten. Het stukje lopen over de plaat valt wel tegen. Ik moet er niet aan denken om dit elke surf sessie te doen, laat staan op "de Brace".
De after surf sessie met Oost Dirk Jan en Gerlof was ook goed, het visje ging er lekker in. Oost bedankt voor de traktatie.  
Hopelijk morgen een nieuwe sessie op het gat met meer wind.
Mooie ochtend sessie/ lekker gevaren. Hopenlijk morgen het vervolg.
He, Beks een nieuwe PR,   ALPHA !!!! Gefeliciteerd
Thanks, Dirk Jan. Ik heb er niet bewust op gevaren, maar dit ging wel heel makelijk. Met dit soort sessies is de alfa snel te verbeteren.
Andries je zat me wel dicht op de hielen. puhhhhhhh.
NEILPRYDE