gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Patrick Van Hoof36.46
2Reginald Gyselinck32.65
3Patrick Driesen31.71
4David Van der Veken31.68
5Johan Lemmens27.37
6Geert Van der Jeugt24.69
7Philippe De Kort24.32
8Brahm Cornelis20.49
9Brahm Cornelis19.2
Eerste surfsessie na 5 maand. Viel dat dik tegen. Ben vooraan wat blijven cruisen in de chop. 20-25 minuten liggen zwemmen om mijn zeil terug boven te krijgen => pijp was snel uit => gedaan surfsessie. Slechts 2  runs geprobeerd in de klots.
er op gegaan met te weinig wind, na een tijdje, toen de andere er aan kwamen zette de wind door, was best een leuke sessie.
de nieuwe TR7 is waanzinnig, super power, neutraal, echt een prima zeil.
Voor de eerste keer op Oesterdam gevaren. Even staan twijfelen aan de kant welk board ik zou nemen en dan toch maar gekozen voor wat volume.
Aan de zandbank zelf waaide het wel iets harder en vrij constant dus de slalom 54 zou ook gekund hebben maar het is een eind varen en vanwege het getij zou het toch te laat geweest zijn om zomaar even te gaan wisselen.

Tis toch niet de ideale set waar ik mee gevaren heb en de condities waren niet evident. Tis daar allesbehalve vlak.

1 ding is zeker, mijn favoriete spot wordt het niet maar het was wel leuk om nog eens door de chop te knallen, lang geleden dat ik met een broek vol... heb gesurft!
Te laat toegekomen om goeie condities te hebben voor speed.
Was al bijna hoogwater, toch een leuke slalomsessie gehad.

Hop hop, vlug na het werk het water op... Helaas wegvallende wind... blub blub: 95L + 5.8 was niet genoeg... dan maar vlug de Free Diamond 110L gaan halen... 5.8 meestal nog steeds te klein!
Nog even relax een uurtje de Oesterdam voor mij alleen... als de laatste auto vertrokken was, toch maar veilig op het droge gegaan!
KATER