gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Kees Heuvelman33.36
2Manfred Malcorps33.04
3Hans Kleingeld32.51
4Jan Hattuma32.44
5Ronny van Dorp30.93
6Jeffrey Leeflang30.9
7Aart Veerman30.5
8Peter Vernet30.11
9Oane Kingma29.99
10Ton Nipshagen29.98
11Frank Langhorst29.42
12Arjen Mol29.36
13Kees Jaket29.33
14Eric Wind29.3
15Rudi Hekman29.27
16Erwin van Dijk28.9
17Roewin Smit28.5
18Nils Duindam28.32
19Eric Baardman28.22
20Juliska van der Plas26.68
21Jan Willem Soepenberg26.24
22Martijn Kuijl26.08
23Jos van der Burg25.12
24Roland Herwijnen24.73
25Renze Beimers24.63
26Marcel Paul Smit24.57
27Janny Beimers24.17
28Steven Smit20.36
29Maaike Wijts19.91

Lekker full power met de SX77 en 7.0 kunnen varen. Na verloop van tijd bleef de wind toch redelijk doorwapperen en ben toen naar de kant gegaan om de SX58 te pakken ... niet moeten doen, kon er mn draai icm de 7.0 niet mee vinden alwaar de SX77 top liep! Snelheid er ook niet mee verbeterd.

Gestopt om ook nog wat krachten te sparen voor morgen en overmorgen ... heerlijk wat een luxe zo een paar dagen wind achter elkaar :-)

 

 

Dat was weer een mooi daggie     yes

Had wel een zeilmaatje groter gekunt.

De voorspelling vielen wat tegen.

 

Eindelijk weer kunnen varen.

Lekker weer en niet erg druk.

Enkele keren gewisseld van boards, maar later werd de wind wat konstanter.

Meeste met de 67 gevaren maar de snelste runs met de 59.

Wind was een stuk minder hard dan verwacht. Met 7.0 op de Exocet Turboboost 62 best lekker gevaren, maar downwind kan ik de turbo op dit board nog niet vinden.

Dat was weer een lekker dagje.

NM PR and 1 hr PR improved today!

Lekker gevaren, wel vlagerig, SL07 vin van Hans Kleingeld geprobeerd, soms een beetje slipperig op lagere snelheid, voelde verder wel goed- morgen weer een dag ;-)

Een prettige naiddagsessie. Heb nog geprobeerd mijn NM van 56 aan te scherpen, maar bleef steken bij 55.92. Er zaten helaas een paar windzakken die het gemiddelde geen goed deden. West blijft een mooie windrichting. Geen dorpen en bossen die de wind bedervensmiley

Fraaie surfmiddag. Lekker met de 111 kunnen varen en nog een paar dikke vlagen kunnen pakken. Het zal net niet genoeg zijn om Hans Kleingeld voor te blijven. Laat staan Kees en Manfred 

Naar omstandigheden lekker gevaren! Wind hield niet over, maar toch voldoende om een lekker klein boardje te varen. Grappige was dat Kees op een vergelijkbare set stond en hetzelfde ervaarde. We hebben lekker wat rakjes samen op gevaren.

Wilde vandaag de Venom onder de 79 proberen en dat viel eigenlijk heel niet tegen.

Zo dat was weer een lekker middag op strand Horst.

Wel een beetje aan en uit wind maar wat later in de middag werdt

de wind constanter.

Korte namiddag sessie, met Manfred paar rakjes kunnen sparren. Viel me net al Manfred op hoe gemakkelijk de falcon 80 vanmiddag op gang kwam met de loft 6.8 cq KA 7.1. Ietsie sneller Jan:)

Een paar fijne rakjes op de futura met severne overdrive.

Hoera! De gps doet het weer na een total reset.

Heerlijk middagje, pr op 250 en 500m., veel gijpen zijn gelukt , maar geen pr daarop.

Lekker gesurfd, bijna 100km vol gemaakt.

Na gauw het laatste examen afgeraffeld te hebben, naar Horst met dit keer inclusief een broertje.

Jammer dat ik de 7.8m2 mee bleek te hebben ipv de 6.8m2. Snelheden zijn daarom ook wat minder. (toch een prtje voor dit zeil dan)

Half 5 raaakte ik het water, en 3 uur later er weer af. Heb wel nog een keer een vin gewissled.

Deze 37cm vin is toch wat lomp voor mijn zwakke beentjes...

Ben geen 1 keer overpowerd geweest.

Wel een leuk trackje gemaakt.

https://lh4.googleusercontent.com/-XHrjmQui2X8/Td_7OmPK9xI/AAAAAAAAAgU/NBvpe0K6Gz0/s1024/track.jpg

Hans, bedankt voor het advies. Had dit avondje echt niet willen missen! Ik kon tot acht uur door gaan!

 

Heerlijke avondsessie na een weekje werk en examenstress. Regen hield op, zon begon te schijnen en de wind bleef voldoende waaien. Helaas kon ik in de vlaagjes niet echt versnellen en dus blijft de 50 km/u net buiten bereik. Ik zou eens wat ander materiaal moeten proberen, maar huidige setje bevalt gewoon goed. Alpha weer wat hoger, uur wat hoger. Steven kon na een half jaar winterpauze gewoon met ons meekomen. Leuk om te zien.

Een test & tweak sessie vandaag n.a.v. goeie tips van mijn teamgenoten. Heel wat wijzer geworden, maar we zijn er nog lang niet. Helaas liet de wind het na een uurtje ook een beetje zitten, de rest is voor een volgende keer dus.

Waar ik nog het meeste van opkeek was dat ik misschien wat extra pluggen achter de voorste voetband moet laten plaatsen. Toen ik even met de voorste voet achter de voetband voer kon ik meteen stukken beter op het board staan. Dit was al vaker langsgekomen op het forum natuurlijk, maar had niet gedacht dat het zo veel verschil zou kunnen maken. Interesting...

had eigenlijk een groter zeil moeten optuigen, maar toch heel lekker kunnen surfen

Na het werk nog even kunnen varen.

 

 

Draaiende vlagerig wind die aan, uit, aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit , aan, uit  ging.

Had mooi geweest als ie de hele dag zo was als het laatste uur.

moest even de track splitsen, wist ik veel hoe dat moest,

bedankt Armand.

ook gister heerlijk gevaren.

Wat later dan gepland deze upload....dan nog geen data op de card dus ik mis veel data ( rare "open spot" in beeld alsof ik het midden vh wolderwijd niet heb bevaren...). Alpha data kan ik niet meer vinden en een afstand van 167 km lijkt me ook wat teveel....heb geen idee. :(

Maar goed; het was een heerlijke dag en daar ging het om. Had weinig keus, allen de sx xs 56TE, een choco 29 en een KA Koncept 6.4. En daar moet je het maar mee doen op zo'n dag. Hoewel die choco en ik nooit vriendjes gaan worden toch wel tevreden over het resultaat, eindelijk weer eens over de 60 en had een hele mooie vlaag op het iende te pakken die wellicht de snelste van die dag zou kunnen zijn, ware het niet dat er op het downwind gedeelte 3 van die %$#@! theezakjes me tegemoet kwamen vliegeren ( achter het dammetje...! ) dus ik moest keihard aan de noodrem trekken. Jammer !

NEILPRYDE