gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Peter de Wit32.97
2Erik Loots32.69
3Rene Mienis31.22
4Marcel Braas30.72
5Marco Bakker29.15
6Gauke de Vries28.65
7Ferry Stoffer27.61
8Niek Looze26.4

Lekker gevaren, vertrouwen komt steeds meer terug.
 

Had me  afgelopen  week al verheugd op deze middag. Het was heerlijk op het water met wind en sonntag.

Vinnetje voer erg lekker, De 3 snelste runs op de sonntag 35 gevaren.

Setje was erg comfortabel

Er waren genoeg Wadjes, echter alleen Marco was bezig met afstand. De schouders er maar even onder gezet en naar huis gebeld dat het wat later werd. De hele sessie het gevoel gehad dat ik aan de wind aan het varen was, dit vind ik geen lekkere windrichting voor het Ameer. De sonntag  vin was het snelst, de S10 het prettigst.

nice, perfect wether

Vandaag voor afstand gegaan, omdat dat nog niet egdaan was door het wad1team. Samen met Gauke de 155+ km vol gemaakt. Zag net dat Rene ook nog aardig wat km had gevaren.

Vandaag voor het eerst gevaren met mijn nieuwe f2 Vantage 126 liter. Super boardje. Voelt helemaal niet als zo'n groot board aan. De dag begon met een gebroken mastverlenger. Hierdoor ging het afstand varen een beetje laat van start.Aan het begin na ongeveer 30 km een katapultje gehad. Hierdoor in mijn zeil gevallen waardoor twee zeillatten gebroken zijn. Zag dit na ongeveer 75 km.  Hierdoor halverweg overgestapt op de 6.2. Deze was voor het mooie net ff te klein, maar we hebben de wind tot het laatste beetje opgemaakt. Wel blij met de behaalde afstand en mijn nieuwe aanwinst!!

effe gauw, gauw, wat dingen geprobeerd, had te kort tijd om het te verfijnen. Maar even goed weer even lekker op het water gestaan !!

Leuk gevaren met veeeeeel windsurfers :)

LOFTSAILS