Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Marco Vegelien54,75
2Wilko Kronemeijer53,56
3Rudie van der Weij52,47
4Sybe-Jan Booy45,07
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member

Lekker geslalomd vandaag , wel heel verschilende windsterktes tijdens 1 surfsessie.

Heb van 8- 25(vlagen) knots meegemaakt tussen 14.00 en 16.30 uur.

Ben wel benieuwd hoe snel anderen zijn gegaan, heb echt lekker gesurft maar kon er niet veel snelheid uit halen op de aanlandige chop.

Niet de juiste afstelling gevonden vandaag voor deze choppy wisselvallige omstandigheden. De wind is zelfs een half uur helemaal weggeweest.... Tussendoor wel heerlijk lange rakjes kunnen maken!!

Gevaren van 17u tot 19u30

4de en 5de run gevaren met de 33sl7 rest met de 29caspar

Wel moeite om een lekkere houding te vinden in de minimalewind.

De verse VMG vaart lekker doet het naar mijn idee ook wat beter lowwind dan de oudeShift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Met de 29 moest ik echtwat wind hebben om het board los te krijgen

De 31 evo is het ook net niet en met de 33 doet het heel goed lowwind maar hij hoefd dan maar iets aan te trekken en dan is het net een hovercraft met vliegnijgingen.

Ik zou wel graag de 31 Caspar van iemand willen proberen onder de RRDShift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Met de 29cm alle runs gemaakt richting de baggerboot met de 33cm achterin waar de condities beter waren.

Er had minimaal 3 a 4km meer uit moeten komen daar net of komt de rrd met de 33cm dan te los Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Jammer dat iedereen zo snel pleite was toen ik kwam net of waren ze bang voor de enge Marco hahahahShift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. Ik was al vrij snel in mijn uppie

 

 

WINDSURFLAND