gps-speedsurfing
No data found

Nice morning session with some GCT members and some new surfers. The start was really cold but after the wakeup of the sun the temp became nice. As in the most of the times I had to left early. Next time better.

Had tijd genoeg om over smoesjes te denken... het was duidelijk geen spektakel met de wind en ik kreeg vandaag de start-knop niet gevonden. Moest helaas al vroeg weg, dus de verwachte windpiek is vandaag niet voor mij.

Wel lekker zonnetje en veel bekende gezichten.

Nice session but after a while I hit a lot of stones near the dam, stupid too close.
Sounds like a machiengun, almost a thick fat katapult but all went good, really close!
After the first stop i changed a Falcon 79 but the speeds didn´t increase, bit tired.

A lot of Chopteammembers on the water and a lot of other guys.
A very very nice session with a lot of sun!

Vandaag vroeg op pad naar Ouddorp Haven. Aangekomen zag het er al mooi uit. Gestart met Blade 7.0 en JP65 met de Nomad 30. Het zeil was goed te houden en de Nomad is op valk echt super.

Na de pauze gewisseld naar Falcon 80 met Hurricane SS 32 hard. Dit voelde met name in de chop iets relaxer aan. Met de 80 4 beste 10 sec neergezet en dus deze als board voor de sessie gekozen.

Had nog even mijn JP65 met een 34 of 36 slalom vin willen proberen maar na 45 km was de puf op. Inpakken en naar huis. Volgende keer beter.

Eerst met de Speed49 het water op, maar geen gang in te krijgen ivm te weinig wind.

Vervolgens de 102 liter Manta65 eronder met 36cm Sting en hiermee 66 gevaren

Vervolgens de Manta54 met een 32cm Venom. Dit liep beter. 2 leuke runs kunnen maken. Het was prijsschieten met de vlagen.

Nice powered up slalom session.
Inspite of the bright sunshine still cold !!!

Early this morning arrived at Ouddorp Haven, Andre Mook has kindly explained us herewhere you could sail (Thanks Andre!)
What a top spot, surfed great all day. The best wind came the end of the day, though, I surfed over 120km and was enough. For me a small pb on km.
Was fun!

Krijg de JP56 maar niet lekker los begrijp me niet verkeerd vaart echt wel lekker hoor!

Met de 65 voelt het sneller/losser, ach zal wel aan mij liggen.

 

PR on the Nautical, thanks Avanti Machine M1 after a short sail a few weeks ago I said this was for sure a NM sail for me. Didn't think it would be with the first decent outing with the M1 that it would keep my promise hahaha wasn't even thinking about a NM because Andre said it was to short at Ouddorp wel with a little chopsailing in it the NM was long enough.

Also four NM +40km all incl a jibe (wich I'm not good at) on the 81 liter board.

 

Voor het eerst op deze spot gevaren.

Ik vondt het een top dag, niet qwa snelheid want dat lukte op 1 of andere manier niet vandaag bij mij, maar wel lekker gevaren.

En de afstand was ik ook niet ontevreden over.smiley

Really nice session. Good to see André and Dennis on the water again.

No satifying speeds. Last Monday I was faster on open water at de Punt. Maybe my delaminating Caspar Speed is debet to these results, but I think it was me today. But do you need more than sun, wind, clear blue water and friends on the water?

Sublieme surfdag!!  De hele dag een stralende zon, en een heerlijk windje. Had ook best met 80L board kunnen varen, maar ik had veel zin de nieuwe RRD X-Fire 98 te pakken, en dat beviel perfect. Er werd ook met 7-meters gevaren, maar ik vond 6.3 de perfecte maat vandaag. Was voor het eerst op deze spot, en dat smaakt naar meer, veel meer :D.

Sinds veel te lange tijd eindelijk weer eens gevaren. Het was vandaag de juiste vlaag op het juiste moment opzoeken.

Met het zonnetje was het goed te doen, maar bij de volgende sessie heb ik er liever toch een paar graden bij.  ;-)

Nice sunny session cold be a more stable wind and it's nothing like France but had some fun @Ouddorp Haven GCT all over the place ;)

Big congratz to Wouter de Vries who finally showed what he can do.

Jacques 50 is getting standard. Time for the next step mate 

Begonnen met de Sputnik en ondanks de niet heel harde wind toch overgestapt op de Missile. Wennen aan het starten maar een fijne plank en goede snelheden. Dit kwam niet helemaal terug op de gps maar ik had hem onder mijn crashvest gedaan en bij het uitlezen bleek dat er hele stukken geen satellietverbinding was.sad  Toch weer een doel behaald (10 sec boven de 30 knp) en nieuwe pr's yes op naar de volgende doelen een max van boven de 35 knp en een gem van boven de 30 knp.

Heerlijke dag met Luuk naar Ouddorp Haven,flink wat km's gemaakt. Benieuwd of we nu los komen van de laatste plek in de Teamchallenge! Het beste uur op het einde met de MissileXS gemaakt, tijden kon ik toen al niet meer verbeteren.

Luuk gefeliciteert met je PR op de max. van 70plus, en allebei op de afstand om deze niet te vergeten.

Grtz. Sander.

Heerlijke zonnige dag met teammaat Sander op ouddorp haven. Eerste 1 sec piek boven 70 van 70,88. 2 sec piek helaas blijven steken op 69,2. Helemaal gaar van de gemaakte afstand.

Helaas kwam ik er wat laat achter dat de gps vast stond. Stekker batterij losgetrokken  en weer aangezet. De gegevens van het grootste deel van de dag helaas verloren gegaan. Het laatste uurtje toch nog maar gepost

Wat betreft de snelheden de trigger nog niet gevonden..

Eerste keer weer dit jaar. Heerlijk gevaren. Eerste 1,5 uur wat gefreestyled op de skate om warm te worden. Was erg lekker, die old school tricks weer te doen. Daarna een speed sessie gedaan. De eerste runs liepen voor geen meter. Het zeil voelde zwaar aan en ik kon niet lekker de gang erin krijgen. Vervolgens toch een top boven de 60, de teller gaf aan 62,98 km/h. Er zat niet meer in en begon ook behoorlijk moe te worden. Tis nu dinsdag en ik heb nog steeds een ontzettende spierpijn ;) Maar het seizoen is weer geopend, wil dit jaar toch een keer de 80 km/h grens passeren.

STARBOARD