gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Markus Emanuelsson39.32
2Marcus Richardson38.81
3Mattias Jildestad37.93
4Robert Stavnas35.81
5Lars Dahl35.72
6Bjorn Enqvist35.31
7Mattias Jildestad34.88
8David Ståhl29.36
9Mikael Edén28.65

En riktigt go solig dag med skön 7,8 segling.

Och ett stort tack till dagens  priser som sponsrades från C3C

Premiär med ny utrustning. Hade riggat med för lite nedhal vilket gjorde att jag inte fick det släppet jag ville ha. Benke hjälpte att dra mer men då droppade vinden. Segel och bräda känns annars jäkligt bra och Boss fenan har ett supergrepp, det här kommer nog bli bra när jag får till trimmet och min egen teknik blir bättre. Vinden var lite upp och ner idag, kanske skulle jag ha tagit ett större segel också. Solen sken och varmt i vattnet för årstiden tillsammans med goa vänner. Kan inte bli bättre.

Kanon dag ! Årets första varma dag på vattnet ....mkt folk ...fin vind ...platt vatten ...

 

Kanondag! Kombinerad slalom och speed-dag. Körde inledningsvis Patrik SL115 och 7.6, kändes riktigt bra! Valet att köra kortärmat i gjorde att jag höll på att frysa ihjäl (man lär inte få någon inbjudan till mensa direkt). Byte till speedbräda och 7.0, men han bara med tre repor med någorlunda tryck.

The wind was up and down. Maybe i could have been a little faster with my speedboard when powered up but i didnt want to walk in and change and miss some wind. Absolutely great day with sunshine and happy speeders :)

Bytte till speedbräda och lite mindre segel. Lyckades dock knäcka crossbatten lattan på väg upp till revet. Sjukt vad bångstyrigt seglet blev... Och det var liiite för dåligt pulver i 7,0. Underbar avslutning på dagen i alla fall!!! Fantastiskt trevligt sällskap av många goa gubbar. Grattis Emanuelsson till dagsvinsten, bra seglat!!

AVANTI