gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Barry Klasens31.87
2Ronald Volwater31.29
3Roger van Tongeren31.18
4Jos Bruns30.86
5Mark van Osch30.35
6Bob Schouten29.84
7Ben Boonstra29.79
8Christiaan van Gilst29.38
9Marlies Schepers29.33
10Aart Pellicaan29.18
11Albert Ponsteen29.07
12Jose Stok28.93
13John Overmeer28.79
14Hans Schoenmaker28.15
15Peter Magnee27.56
16Michel van Maastricht27.41
17Hans van Breukelen27.36
18Frans de Vijlder26.95
19Eric de Vries24.71
20Nils Duindam24.07
21Alexandre Bhar23.12

Het ging wel weer aardig vandaag, wel veel te koud.

Was al redelijk vroeg op het water. Bij het uitlezen toch nog een 61er... Was gezellig met alle speedies!

 wat later in de middag sessie ,maar toch nog lekker gevaren  

Vandaag helaas een korte sessie de snelheid ging wat beter ,had beter een iets grotere zeil moeten nemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks de kou een heerlijke surfmiddag met het setje van Marliessmiley Board, zeil, vin, alles klopte zonder dat ik aan de trim iets hoefde te veranderen, behoudens de giek een stukje lager. Nogmaals hartelijk dank Marlies!!

Trok helaas m'n kaartje uit de gps terwijl ie aanstond, maar gelukkig hebben we de sbp file nog :) Vanmiddag nog lekker gevaren. Veel speedies op het water. Ben, veel plezier met je nieuwe monster!

Eindelijk de Monster 66 kunnen varen, hele goede indruk over het board maar de ufo 34 was meestal aan de kleine kant vanmiddag. Maar als het eenmaal waaide voelde ik wel wat er gebeurde dan komt de combinatie helemaal tot z'n recht. Ik miste wel de power van een 38 cm vin als het niet zo hard waait, die zal ik maar snel aanschaffen.

Eerste indruk van het board kan met hele kleine vin toch veel hoogte lopen en loopt lekker los van het water,ik zal hier veel plezier aan beleven.

Martin Ron en Serge bedankt voor de goed service!

lekker dagje met de DFS maatjes op het Veluwe meer ... super!

Vandaag van Martin van Meurs het eerste productie board uit Polen overhandigd gekregen in bijzijn van de hele crew Serge BeumerMarcel Braas, en Ron van den Berg
Het board ziet er erg geweldig uit, en de finish is fenomenaal goed. Het is het wachten dubbel en dwars waard geweest. 
Ook direct het water op kunnen gaan met het nieuwe MXR board, maar helaas liet de wind het een beetje afweten. Waren een paar leuke vlagen maar voornamelijk underpowered staan varen. Maar maakt niet uit. Ben zo blij als een klein kind met het board.

Gezellig dat het DFS team er ook vandaag was. 2 riders waren vandaag aan het glunderen met de nieuwe monsters. 

 

 

Eerste keer weer met (relatief) klein spul sinds eind december. Mooie sessie met de DFS teammates, het liep erg lekker allemaal, geen last van pijn! Erg blij met de pieksnelheid en NM bij deze omstandigheden. smiley

Vandaag een heerlijke lange afstands sessie gehad met de DFS teammate op Badhoophuizen. Blij met mijn afstands PR van 102 Km (volgens GT31  Odometer) een paar km minder vlgs het track.Zeker nadat ik een MXR vin van Mark moch lenen liep het setje heerlijk. Geen Speed maar afstand als training.

Too bad I could only surf until 12:00, as I had a party to go to in the afternoon. Best wind of the (long) weekend. Fin bit to short for this set but behaved very well. Good fun on sunday morning with the Dutch Fun Speeders.

Alweer een dag gevaren! Veel oud bekenden op het water, leuk!

Middagsessie @ Polsmaten / Bad Hoophuizen om eens te kijken hoe het hier is met Noordwest. Ook hier, mooie lange rakken van Polsmaten tot aan BHH. 4km rakken, lekkah! smiley

Tis eind mei en wat was het weer koud zeg sad. Na de eerste 40km even naar de kant om wat te eten... kon er bijna geen zin meer in krijgen vanwege de kou. Eenmaal op het water dacht ik nog, OK, 1 rak heen en terug en dan snel weer naar huis ... Toch weer wat warm kunnen draaien en naarmate het einde vd middag naderde, kwam eindelijk ook het zonnetje af en toe kijken. Hè, wat een genot is dat dan meteen.

Kom maar op nu met die lente / zomer of whatever, als het maar boven de 20gr uitkomt ofzoiets! wink

 

Heerlijk dagje met de DFS boys... Lekker dagje rakken gevaren... de afstand valt me erg tegen trouwens! Al met al een superweekend!

 

STARBOARD