gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Paul Van De Perre30.29
2Bert Hoekzema30.16
3Dirk Hacha30.03
4Patrick Driesen29.91
5Harry Bol28.35
6Richard van Dijk27.62
7Frank Langhorst27.53
8Joris Soekarman27.06

Heerlijk dagje cruisen langs de buitendammetjes aan zonnemaire. Tijd op het uur had veel beter kunnen zijn maar zag a/d dammetjes dat mijn trapezehaak aan't doorscheuren was. En dan maar terug richting binnendammetjes gevaren. Daar stond veel minder wind.

Plank kon ik niet selecteren op GPS-speedsurfing. Heb gevaren met fanatic 111Li.

Veel minder wind dan verwacht, en in mijn optimisme alleen vrij klein spul meegenomen. Had op de 112L ongetwijfeld wat fijner gevaren, maar toch wel een redelijke sessie. Jammer dat maar bleef miezeren en de beloofde opklaringen niet doorkwamen.

Kon pas na de middag vertrekken en de afnemende wind + niet echt opbeurende berichten van in the field beloofden niet veel goeds.

Rond 15.00h het water op met mijn grootste materiaal. Aan de binnendammetjes had ik het gauw bekeken, zoals gewoonlijk heel vlagerige wind. Aan de buitendammetjes viel het nog mee, meestal genoeg druk. Spijtig genoeg meest van de tijd op mijn eentje (buiten een hoop zeilyachten dan, die voor een avontuurlijke rolling chop zorgden).

De scheur aan de camber van mijn oude V8 begint nu toch vrij groot te worden. Moet eens dringend uitkijken naar een 7.8 racezeil compatibel met een NP X9 mast.

Heb me uiteindelijk toch nog goed geamuseerd. Benieuwd of Hans nog op het water is geweest....en welke snelheden hij in de (naar het leek) nog verder afnemende wind heeft kunnen neerzetten.

Vandaag maar weer eens een middag/avond sessie. En zoals zo vaak is het als je erg naar iets uitkijkt het vaak tegenvalt. Zo ook deze keer.

Had al moeite om op tijd weg te komen op mijn werk en het regende nog steeds. Aangekomen in Zonnemaire was het al niet spectaculair. JP65 en 7.8 opgetuigd en toch maar proberen. Het was gewoon niet voldoende om lekker te varen.

Jammer, verlies pakken en volgende keer beter.....

Zondag weer (:p)

Voor mij de eerste keer varen op Zonnemaire, leuke spot! Had alleen op meer wind gerekend wat maar niet kwam. Gelukkig had ik mijn 7.8m2 mee genomen en in combi met de SL110 ging het net.  Langs de dijk was onbevaarbaar qua wind, gewoon geen wind. vlak bij de opstap plaats kwam de wind af en toe nog het beste door. Ook nog even naar de buiten dammetjes gevaren, kon niet zeggen dat ik het daar echt beter vond varen. Heb weer een nieuw stukje water ontdekt en me prima vermaakt ver goed gezelschap. Kom hier nog wel eens maar dan met meer wind.

Oja, 1 run van 55km/h in mijn GT-31 historie is nergens meer terug te vinden.

WINDSURFLAND