gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Sander van Huizen36.65
2Barry van Lingen35.59
3Ard Krikke35.28
4Sven Kempers35.15
5Kees Heuvelman35.05
6Richard Lutter34.36
7Barry Klasens33.97
8Willem Jan Heutink33.93
9Jeroen de Wever33.5
10Fred Rozendaal33.4
11Iwan van Bussel32.88
12Simon Dijkstra32.71
13Pieter Rietveld32.62
14Jurgen Verdurmen32.46
15Wouter Liedenbaum32.29
16Gijs van Driel32.12
17Christiaan van Gilst32.08
18Miguel Agerkop32.06
19Jos Voormolen32.01
20Jan Hattuma31.53
21Geert Hokke31.32
22Rolf de Ruiter30.91
23Alex Bos30.89
24Gerwin Heeringa30.88
25Ton Nipshagen30.8
26Tjardo Klaassen 30.79
27Haijo Switters30.16
28Andres Baas29.53
29Evert van Ingen29.11
30Jan Goudbeek28.38
31Nils Duindam26.77
32Janny Beimers24.92
33Bjorn Rozendaal24.35

lekker vroeg het water op

ja ja was weer gezellig op het water, en aan de kant samen met Armand en Gerwin lekker aan het knallen geweest.  CU

Wat een supermooie dag weer! Zon, wind en een prettig temperatuur (al was het in de ochtend met 10gr niet echt warm). Gezellig met ton en Gerwin speeden langs het dammetje :-)

En yes! Eindelijk weer een PR! PR op de alpha van 41,12 naar 42,75 ... mede dankzij de heerlijk roterende Ka Race, top! smiley

Eerste keer op deze spot. Liep niet echt super lekker. Met dikke storm heeft vlakke stuk achter dammetje recordpotentieel.

Rare vlagerige wind, wel lekker weer...maar kreeg er geen fatsoenlijke snelheden uit.

Prima dagje! Trim was in order, en een PR op de Alphasmiley. Ook prima snelheden voor mijn doen.

(ps. Het wier icm de ondiepte was wel irritant - vaak veel wier aan je vin)

 

 

 

Lekker dagje smiley. Helaas was de wind te ruim om downwind langs het dammetje te gaan. Mis een run van 64 met een max van 65.08 Staat wel op de GPS maar komt niet in de software terug. Zal eens of ik hem nog bovenwater kan halen.

Magtug mooi dagje, mn zeil was iets aan de kleine kant, maar het zonnetje maakt een hoop goed.

Eerste keer op deze spot en al vroeg aanwezig. NIet helemaal mijn ding en kon versnelling 5 en 6 ook niet vinden. Verder wel even gezellig met Armand en Ton en heb Armand vandaag maar laten winnen, is goed voor zn zelfvertrouwen. Hopenlijk komende week nog even op homespot Broekerhaven/ Enkhuizen na het werk. NEXT.

Verkouden en varen gaat niet samen na 3 runs was de pijp al leeg. Pff

Posting voor de statistieken. Na 5 runs had ik het hier wel gezien. Het dammetje werd slechts sporadisch bezocht werd coor een windvlaag. Spul in de auto gemikt en snel naar BH/Hierden vertrokken

Eerste sessie met nieuw Naish materiaal. Zowel zeil als board zijn goed gekeurd! Naish Bullet zeil is een verademing t.o.v. de North Ram, veel low-end, stabiel, LICHT!, en het oog wil ook wat. Rotatie is redelijk voor een slalom zeil. Board was even wennen maar door de voetbanden toch nog iets naar achteren te zetten kwam het board wat vrijer, gijpen is fantastisch, full speed de bocht door, geen probleem.

In het begin al een keer op m'n tuig gecrashed in een gijp waardoor de onderste zeillat brak. Ik kon er wel mee doorvaren maar het zeil wordt er toch anders van. Misschien dat ik daarom niet zo lekker ging vandaag.

Tja niet de beste dag, maar we hebben toch wel weer ervan genoten vandaag. 

Wederom een sessie met de mXr Monster 66, en wat loopt het board toch heerlijk over de chop. Achter het dammetje merk je echt dat de Monster daar niet voor gemaakt is, Al is het wel altijd heerlijk om over zo'n glad biljard laken te varen :) 

Op naar de herfstormen graag 

Gijs, wil je 1 van je postings verwijderen svp? Thx yes

Niet helemaal wat ik ervan verwacht had.  De Katana was helemaal niks door ondiepte en wier bij de eilandjes.. De oude nep lessacher 28 moest het maar doen. Op snelheden na liep het lekkerwink  50 km heen er weer op ee stuk van een km...... Achteraf had ik beter of richting elburg kunnen gaan of richting BHH.

Was wel bere gezellig op mn oude spot en veel bekenden gezien.

Waren 3uur op het water??. Heb voor het eerst echt dicht langs een dam gevaren!!!?? en dat was pas echt VET en het gevoel of je net over het water vliegt??. Heb voor de 4.0 gekozen maar achteraf was het beter geweest als ik de 5.0 had gepakt. Op naar de volgende top sessie?? Groetjes Björn

Lekker gevaren, mooi weer, druk, ondiep en af en toe wat wier aan de vin.

Het was zoeken naar de beste vlagen maar achter het dammetje zaten ze zeker niet.

15:00 TAW. Flauw windje, maar wel lekker gevaren. Eerst met Bjorn Achter de dam gevaren. Nadat het wat rustiger werd samen wat geoefend langs de dam.Was erg leuk.

Lekker weertje, maar de wind was niet wat ik er van had verwacht. Gezellig om iedereen weer even aan de waterkant te zien. Dikke NOT LIKE voor de gastvriendelijkheid (bonnenschrijvers) van Tricijn/Gemeente Dronten. Hier komen we niet graag op visitie! Op een vage manier konden we de parkeerboetes afkopen bij camping Aquacentre, die een dikke duim krijgt voor de behulpzaamheid ondanks dat ze dicht waren. Daar moet je camperen !!

Ik heb windows 8 en ik weet niet hoe ik de sesie kan verwijderen sorry armandfrown

Hahaha, wat mooi hè al die nieuwe systemen winksmiley

Vlagerig en fris. Had er meer van verwacht.

Ik heb het nog nooit zo druk gezien bij Polsmaten. Niet zo gek natuurlijk, want het was top weer! 5 bft, zon erbij. Alle 69 kilometers heb ik genotensmiley Aan het eind van de dag, toen ik nog maar met 4 anderen het water op was, was de wind gedraaid, waardoor je mooi achter het dammetje kon varen. Helaas was de wind al wel wat afgenomen. Al met al een topmiddag!

Mijn sessie staat niet op de kaart van mijn GPS. Snelste run: 60 en de 5e 58. Max 62,5

Geheugen opslaan van de GPS hielp niet.

 Lekker kunnen varen tot een uur of 4.

Door de drukte waren de runs bij het dammetje niet geheel ongevaarlijk.

 

Lekker middagje op Veluwemeer bij Polsmaten. Blijft een leuke spot voor oosten wind.

Vandaag voor het eerste met mini Manta gevaren :) 
was een heerlijk dagje!!! 

Pas om een uur of drie op het water, maar wat was het lekker! Wel wat vlagerig en je moest geluk hebben om bij het dammetje precies een vlaag te krijgen, maar het was een leuk spelletje.

Heb het licht uitgedaan op Polsmaten...

vlagerige wind en enorm veel irritante windgaten. niet super goed gevaren maar het was weer fijn op het water

Kon mijn draai niet vinden vandaag. Een verzuurde linkerarm waardoor de runs over stuurboord niet meer lukten. Over bakboord ging dat iets beter, ware het niet dat ik op een of andere mysterieuze wijze ineens allemaal spin-outs die kant op kreeg. Nog nooit last van gehad met dit setje.

Leuke dag met Andres en Mark op polsmaten. Eerste ervaring met strekdammetje aldaar. Erg leuk, helaas net wat te weinig voor de FF80 met 6.4. Eerste posting met Samsung Galaxy S3 en Ultra GPS logger. Wel wat filtering moeten toepassen voordat de postings realistisch waren (acc<2ms2), alleen de 74.141 die werd genoteerd wordt geloof ik niet frown

NEILPRYDE