gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord44.42
2Ron Koldeweid41.77
3Hendrik de Jong41.61
4Gerlof Hansma41.37
5Johan Huitema40.16
6Anne Evert van der Veen39.5
7Ferdinand Rikkers39.21
8Edwin Harteveld38.2

Fast and cold session. The Mistral is so easy to sail, no control problems at all even in these open sea conditions. The stock BPF S21 is a perfect allround speed fin. For conditions like these it's very hard to beat. Spot Record!!!!!

 

Hendrik and Ron, congratulation with your PR!!

Lekker zo' n pr te varen, op de kant dacht ik nog dat het een hoge 76 zou zijn. ook heel erg blij met de max 2 sec. ron ook gefeliciteerd met jou nieuwe pr, hoop dat jou 80 blijft staan. In het begin leek het er totaal niet op met de wind, maar op het water ging het toch wel goed, zeker in de vlagen met regen daarin.  Ik vond het wel een hele vermoeiende sessie, een paar keer in het water gelegen en op het laatst een toch wel zware crash waardoor ik totaal alle kracht kwijt was.

Lekker dagje op zee, wind was wel vlagerig en op het einde draaide hij door naar meer nw.

Geen idee waar ik het heb laten liggen, het ging naar mijn gevoel wel goed, maar het moet dus toch harder. Het had voor mijn 5,8 in ieder geval wat harder mogen waaien. De ultra bevalt mij beter op zee over links te surfen dan een widebase-vin, board vaart voor mijn surfhouding makkelijker los, maar of het voldoende hard gaat is de vraag nog even.

Jurjen was buitenaards snel vandaag. Ron en Hendrik gefeliciteerd met jullie pr's.

vandaag koud, veel wind en selct gezelschap ;-)

 

ik kon mijn vingerer niet helemaal achterkrjgen maar op de een of andere manier liep het setje niet helemaal goed;

wel heerlijk gesurft ondanks de kou, op de terugweg nog een flinke portie hagel gekregen..ach dat hoort erbij

 

Niet echt mijn dag vandaag, het liep niet echt. Te veel gewacht en de harde vlagen laten lopen. Het was wel gezellig met de andere speedies en Jurjen ging weer als de brandweer. Na afloop nog even een visje wezen eten met Johan en Anne Evert.

Sessie 108: Eindelijk weer eens een beetje wind in de zeilen! :-) Een mooie sessie met achteraf toch een veel te grote vin. De S22 was wellicht een betere keuze geweest. En na een fikse hagelbui op de terugweg tijdens het lopen/fietsen ging een hapje bij Visser Vis erin als zoete koek! Ron en Hendrik, gefeliciteerd met jullie PR!! En een geweldig spotrecord voor Jurjen, proficiat!!

Hendrik congrats met je PR & Jurjen met het spotrecord! Mooie spot, relaxte sfeer, op naar de volgende keer. 

cool

Goed gevaren Ron mooi pr en 80+yes

GUNSAILS