gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord42.07
2Ron Koldeweid40.16
3Gerlof Hansma39.93
4Johan Huitema39.07
5Anne Evert van der Veen36.97
6Leendert Wisgerhof36.33
7Anne Fahner35.46
8Janco Djurrema35.23
Great day with the usual suspects. Hoped for some more wind, but even in this lights winds the Mistral Speed 41 was on fire!

surfing surfing windsurfing cool

everybody has fun

Nou ja iedereen... Marco beterschap! Op het Kuitje was het prima surfen. De wind had zoals altijd wat stabieler mogen zijn vooraan. Daarom (en omdat Jurjen veel te hard ging..) de joker ingezet en afgezakt naar de derde bank met Johan en Leendert. Op de derde bank goede wind maar haaks, ruim langs het kantje knallen kon niet, je moest het ruime sop in... Maar tussen de 1ste en 3de bank in was het mini-waven.. yeah dikke pret :-)

Lekker gesurfd op het Kuitje. De jp45 had ook gekund, en was wellicht wat sneller geweest, maar toch heerlijk gevare op de 51.

Jurjen bood aan om de mistral 41 even te proberen, hier 4 runs meegemaakt, de snelste van de dag is met de mistral neergezet, de rest met de 51. De mistral loopt makkelijk snel en erg los, moest de giek een paar cm lager zetten als bij de 51, om hem op het water te houden.

 

Sessie 113: Bij de eerste bank leek de wind niet zo krachtig en erg vlagerig, maar na enige overpeinzingen (en positief advies van Ron)  na een half uur de W54 omgewisseld voor de W44. Dat vlagerig klopte helaas wel dus besloten we naar de derde bank te surfen. De wind draaide na 20 minuten nog een klein beetje en daardoor werd deze baan erg haaks, maar er stond wel wind!! Tegen donker met Ron en Leendert teruggevaren waarbij dit surfavontuur later werd afgesloten met spannende stories in de "zingende Wielen" :-) ! Jurjen had vandaag wel een opvallend hoge topsnelheid, en dat met 6.3! Proficiat!

Prima dag op het Kuitje met de vaste gasten. Nieuwe Warp 6.3 kunnen testen. Eerst met Slingshot 23 gevaren, later de type S26 eronder gezet en daar de snelste runs mee gezet. Janco, leuk dat je er bij was, gezellig!
 

Lekker gesport! Kennis gemaakt met een mooi bankje alleen is deze niet ruimer dan de baan vooraan als dat ik dacht. Helaas, want mijn setje was op deze krappe koers gewoon aan de grote kant en had niet zoveel controle. Wellicht helpt een kleinere vin in deze wind. Maaaaaaar het was gezellig en toch nog een PR max 75,27 met links voor.. ;) Op naar de volgende sessie. yes

Supermooi dagje, wind kwam laat op gang,maar toen die echt op gang kwam was ik te moe om er echt wat van te maken. bedankt voor alle tips, en gezelligheid

KATER