gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Schell31.13
2Patrick Driesen30.71
3Jos Voormolen30.69
4Jan Broekhuizen30.38
5Paul Van De Perre30.33
6Aart Veerman30.25
7René van der Weijde29.47
8Jean-Paul Krijgsman27.71
9Renze Beimers26.95
10Janny Beimers25.98

Heerlijk gesurfd, de wind kwam toch wel goed door. Ingevulde vin klopt niet, de vin van Marcel mogen lenen (bedankt Marcel) en daardoor geen enkele spinout, was dacht ik een lessacher weedspeed. Klopt dat Marcel?

Dat ging lekker, alleen een flinke scheur in mijn zeil op het laatst, jammer van de daytona.

eerst maar weer aankijken en afwachte, toen om1.30 knip,knoopje door, en het water op , weer heerlijk gevaren  

De beste stuurlui stonden aan de wal, lekker heen en weer de rakjes gemaakt, had achteraf niet naar m'n mistral 95 moeten gaan.

Afstand klopt niets van, dik 60 km gesurft, (hoop dat dat nu eindelijk eens word opgelostsad)

Eerste sessie van het nieuwe jaar zit er weer op. In het donker het water af; misschien moet ik maar eens bij de boulevard in Harderwijk op stappen. Eerste keer met de Racing Blade, ik merk wel dat dit zeil gebouwd is voor leuke snelheden. Het vaargevoel van Challenger daarentegen is toch wel zó veel fijner. Heel prima temperaturen voor januari, ondanks dat ga ik nu toch aan de hutspot!

Wat een heerlijk temperatuur, wind wel erg vlagerig had beter de Isonic 117 kunnen meenemen. Desondanks toch lekker gevaren.

 

Stond aan de kant en er was geen hond. Dacht echt dat ik voor niets 100 km in de auto had gezeten. Op het water bleek de wind prima af en toe zelfs lekker overpowerd met de 7.8. Super sessie waar ik graag een vrije middag voor opoffer. Blij ook met mijn evo's falcons en sl7ens supercombi

Spijtig genoeg moesten we al rond half drie stoppen. Toen trok de wind nochthans mooi aan.

ALs we een paar uurtjes langer hadden kunnen surfen, had er wel meer in gezeten.

Voor het eerst op Horst.....wat een lage waterstand :) Eerst de 91 geprobeerd, niet voldoende wind helaas.....Toen de 112 gepakt en van Marcel Smit een wiervin geleend 32er mxr....Ging gelijk beter maar wind was veel te weinig om serieus te varen, echt jammer  .....van de opgegeven 18 knp basis wind was er geen 12 over denk ik en de vlagen ongeveer max 20knp......wel nog even lekker kunnen varen en het was met 9 graden niet koud...

WINDSURFLAND