gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Kees Heuvelman36.76
2Jacob Osinga32.56
3Rudie van der Weij32.06
4Jos Voormolen31.78
5Patrick Driesen31.5
6Rob Allersma31.41
7Tjerk Baan Hofman27.63
8Patrick Driesen25.1

Ochtendsessie, koud, vlagerig, chop. Gelukkig wist de falcon 89 er raad mee. Miste net wat lift met de caspar 29. Toch eens een Crossfire of een Hotrod testen.

Another rainy day cool ... wat later gegaan dan dat ik gisteren van plan was ... de regen en gebrek aan poeierwind hielden mij in mn mandje wink

Begonnen met de 7,1 maar dat was te groot icm het board en de nasty chop. Omgetuigd naar 6,2 en voor het eerst met deze combi gevaren. Jammer dat er niet wat meer goede vlagen doorkwamen om het nog wat beter te kunnen testen. Het loopt in ieder geval mooi los. De Choco 29cm is prettiger dan de Caspar Speed 27. Snelste tijd met de 7,1.

Te korte vlagen op Horst en H'wijk, kon er niets mee.Verder te choppy, remde te veel af.Skeg moet iets kleiner zijn, om te beginnen.Deze sessie gaf geen goed beeld van het board, gister gelukkig wel.

Chop, vlagerig, maar lekker gevaren.

Voor het eerst met mijn iSonic 87 over de 70 gegaan. Lekker board. Het was vandaag wel koud. Best wel een beetje koude handen af en toe.

Wind was niet helemaal wat het zou moeten zijn volgens de voorspelling bla bla... toch lekker gevaren even en gezellig met Jacob in de auto ;)

Een goeie vlaag redelijk kunnen benutten, dat voelde ook erg goed. Verder was het zoeken naar de vlaagjes.

Dagje Horst met Rudie. De voorspelde wind was er niet. Maar wel even lekker gevaren. En gezellig natuurlijk!!!

LOFTSAILS