gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord36.41
2Johan Huitema33.51
3Anne Evert van der Veen33.19
4Hans Schuttert32.86
5Edwin Harteveld31.52

Super session. The 7.8 works really well on the speed 55. The fin (29cm) was a perfect match. I like it!

Sessie 7: Na precies drie weken weer even op het water!! Met dank aan Jurjen, Edwin en Anne-Evert, die manke nelis van de nodige steun voorzagen! :-) Brace om de enkel bleek goed te werken en na een paar rakjes voorzichtig planeren kon ik de magische 60 nog net slechten met een Mistral 55 en een een nieuwe Loft 7.0, beide uit 2014! Het materiaal lijkt elk jaar nog beter te worden! En toen opeens verscheen Hans Schuttert, helaas met zijn eerste baantje meteen aan de grond gelopen op het haakje ter hoogte van de verste groene boei. Mast kapot...  Een heel eind teruglopen voor Hans die vandaag de pechvogel was. Verder was het prachtig weer met snel oplopende temperaturen, de lentesprint is voelbaar.

mooie lichtweer octendsessie met de mannen die vroeg opstaan niet uit te weg gaan ;-)

eerste keer op de The Ray, mooie spot, wegkomen is een klein uitdaging, gratis modderbad erbij, is goed voor de huid;-)

2e sessie met de 112 icm de Reflx 8.6, dit maal met 39 cm vin

Setje loopt beter maar kan een stuk beter. Ikdenk dat de oorzaak zit in de nieuwe giek, want ik heb weer met de nieuwe giek zitten zoeken naar de juiste setting,volgende keer toch maar weer eerst de oude giek er op.

39 cm vin was net iets aan de kleine kant, volgende keer toch weer de 41 cm.

Als de wind volgende keer iets harder is, ook weer de combi met de speed 55 en 8.6 weer eens proberen, daar is dit een mooie stek voor ;-)

Helft van de afstand gelopen door mastbreuk na vastloper op het verste punt. Jammer van de mooie dag maar wel een snelle alpha. Beste run zal wel een spike van de crash zijn.

Hans, aan je track te zien stond je gps aan in de auto.

Of je hebt heel dicht op de kant gesurft.  wink

Hallo Rob,

Vandaar die ene toprun. Dat was bij Anne in de bus die me terug naar de parkeerplaats heeft gebracht. De snelste alpha van de dag heb ik wle zelf gedaan ;-)

 

LOFTSAILS