gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord36.34
2Ron Koldeweid36.18
3Dirk Jan Knol34.99
4Ferdinand Rikkers34.94
5Johan Huitema34.4
6Anne Evert van der Veen33.96
7Edwin Harteveld33.46

A quick, in between daipers, session. Great to be on the water, eventhough it was short. Very very happy with the new Reflex sails!!

Heerlijke surfsesie op het poepegat, blijft toch de mooiste spot voor mij, vandaag niet snel, maar wel heerlijk gevaren samen met de andere speedies.

heerlijke sessie met zon, wind en het wad ;-)

max display 66.09 km/u

Gisteren voor de 2e keer een echte sessie met de slalom 112 waarbij de snelheden wat hoger liggen. Zat zelf wat te dubben met de trim om het board goed los te laten lopen. Gisteren eerste keer i.c.m. de 7.8 en de BPF 42,5; dit bleek een meer optimale combi te zijn;...

Ik kreeg de tip van Jurjen om mijn giek nog wat lager te zetten; dit heb ik gedaan van 1.47 mtr naar 1.37 mtr en dit resulteerde in gelijk mijn snelste run, thanks Jurjen ;-)

Later nog iets meer downhoal gegeven, maar dit gaf gelijk het tegenovergestelde resultaat, board bleef weer plakken; dus downhoal weer in oud stand en vliegen maar weer. Setje liep echt super, wellicht de R-type 45 cm of 47 cm voor de 9 mtr volgende keer maar proberen...kennelijk is 42,5 wat te klein voor de 9 mtr.

Helaas nam de wind gelijdelijk af; ik kwam op een gegeven moment met veel moeite in plane; na nog 1 rakje gemaakt te hebben, terug gevaren en heerlijk door de modder teruggekropen ;-)

 

Leuke surfmiddag/avond met voldoende wind voor een prima sessie  voor de gegeven wind een leuk uurtje gevaren.

Sessie 21: Prachtige avondsessie met een leuke bries over een einbdeloos mooi wad. Ben benieuwd naar de fotoos van Gerben de fotograaf!

Heerlijk surf avondje op het P gat , niet erg veel wind maar je kon mooi halve wind langs de plaat varen, erg relaxt varen vond ik het, was een mooi verjaardags kadosmiley   Toch dik 80 km  gevaren  in die paar uurtjes, nicecheeky de rest ook 80 km zag ik. Ferdinand goed gevaren hoorsmiley Bij Jurjen hoef ik het ja niet te zeggen , ha ha.  Gerben  ben ook wel benieuwd naar foto,s  in ieder geval bedankt dat je er was.yes

Weer een avontuur rijker, dit keer met een constante wind die harder had mogen wezen en  bijna spiegelvlak water. 

cool

WINDSURFLAND