gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord34.14
2Edwin Huijbers33.87
3Pieter Hamstra32.56
4Anne Fahner30.05
5Sjouke Hiemstra29.13
6Gerrit Bosgraaf-Feenstra29.08
7Jan van Vilsteren28.9

Ultrakorte afterwork sessie samen met Jurjen en Marcus. Na 3 kwartier kwamen de buien en was het einde sessie. Stond wel een lekkere bak wind.

Bump and jump. No flat water on the lake. On the bright side; I could clean my sails in the fresh water and washed away all the dirt from the Waddensea. 

 

Anne bedankt voor het lenen van de GPS!

Vreemd dagje, durfde niet mee naar het Poepegat door problemen met de rug, dan maar proberen op het meer, dat ging maar meer ook niet als ik maar op het vlakke water bleef. eenmaal bij de dammetjes en na het tweede rakje had de waterpolitie mij bij de kladden, je kwam uit het natuurgebied zeiden ze, ik me van de domme houden en zei nee kom van het meer af, nee de keer hiervoor al zeiden ze , was de eerste keer boven de gele boeien langs gegaan maar niet tot de dammetjes zat ongeveer in de midden en zei tegen hun , ja misschien een meter of 10 boven de boeien maar meer ook niet,de tweede keer was ik wel onder de gele boeien gebleven omdat ik de grote politieboot zag, ze geloofden me en kreeg een waarschuwing als het weer gebeurt € 170,- boete, later durfde ik het niet aan om er weer te varen dus maar een vakje verder gevaren waar de wind niet super doorkomt, Later hebben Sjouke en ik de mannen nog een keer gezien dus maar beter ook om er niet meer te varen, en onder weg naar Lauwersmeer stonden hun vrienden ook al weer bij Kollum te knippen net zoals 2 week terug en die is maar afwachten denk dat ik wat te snel was en vorige week al een prent in Twijzel 4 km te hard € 51,- boete, moet dus echt op mijn tellen passen ze moeten me hebben op een of andere manier.

mooi wezen varen met Pieter, echter konden wij niet achter de dammetjes. er waren blauwe badmutsen op het lauwersmeer. Pieter had bijna een print te pakken.

daardoor zijn wij toch maar een inham verder gegaan.

ik heb de snelste runs toch gemaakt achter de dammetjes buiten het natuurgebied natuurlijk.

jammer dat we er niet vlak onder de kant konden, het waaide er vlink. morgen vast en zeker spierpijn. de 7.8 was groot genoeg.....

Dat was wel even lekker: niet verwacht dat ik deze week zou kunnen surfen, gezien de windvoorspelling

Zo aangekomen begon het al lekker,

 

backup maatje kwam niet opdagenwink .

pieter stopte  net en waarschuwde me gelukkig voor de cops!

naja durfde niet aan achter de boeien te gaan en een vak verder gegaan,waar de wind te weinig was frown.

en je door klotsbak(waar facon speed niet van houd) moest om in dat vlakkerr stuk te komen...

in goede vlaag aldaar een 55.4 run rest meer halve wind snelheden.

 

ritje terug was wel aardig overpowerd.
was ook verdacht rustig op lauwersmeer. devil

was ook weinig  vlak water te vinden.
wel hoogte record met falcon speed denk ik cheeky

 

 

Gaaf dagje, veel wind en mooie lange golven.

FINISH