gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Jurjen van der Noord36.31
2Gerlof Hansma35.62
3Pieter Hamstra34.78
4Johan Huitema34.57
5Ferdinand Rikkers34.49
6Nico Wierstra33.83
7Sander Knol32.54
8Rolf Smook31.45
9Anne Fahner31.39

Sessie met Noordenwind op het Lagio di Vlagio wat zijn naam weer eer aan deed. 's Middags begonnen met Gerlof en Pieter rond 15:00. Wind begon erg zwak dus maar de 7.8 opgetuigd. Vanaf 17:00 nam de wind opeens sterk toe en werd de 7.8 (bijna) niet meer te houden. Jammer genoeg erg vlagerige wind en moeilijke baan voor de run. Toch weer even kunnen varen :-)

Eind van de middag nog even kunnen varen, was wel moeilijk om onder dijk de snelheid er uit te krijgen.

De voorspelde wind liet lang op zich wachten, daarna nog wel even aardig gevaren, maar zeker niet top met deze richting. Had er wel moeite mee om het zeil goed te kunnen houden in deze vlagerige omstandigheden. Heb de high-end trim nog niet gevonden vh zeil.

Fun rainy session!

Vlagerig windje onder bij de dijk, kon de aanloop maar mogelijk voor elkaar krijgen daar stond wat te veel wind voor de 7,8 m , eenmaal op de baan ging het makelijk en meestal te weinig en zeer vlagerig, maar verder wel mooi gevaren.

Sessie 40: testdagje PD 87, en dat op Lagio di Vlagio!

lekkere afterworksessie. in de loop van de avond kroop de wind wat meer naar het westen en nam ietsje toe. doordat het wat draaide kon je de runs niet meer in het vlakke water maken, dus de snelheid werd er niet echt hoger door.

 

maar toch, lekker geknald.

lastige omstandigheden, kon niets met de vlagerige wind. nu ik de tijden zie valt het niet tegen.

geveren me een mix van de 58 en 69. de fury doet wederom wonderen mt de 69

Lekkere avondsessie. Had de 6.3 opgetuigd in de veronderstelling dat de wind nog iets zou toenemen. Moest daar echter nog wel even op wachten, pas na achten begon die wat door te trekken, toen had ik echter al veel energie verspeeld in de aan/uit wind die over het meer waaide. Kortom: snelheden niet top maar wel lekker uitgewaaid!!

 

STARBOARD